EtusivuYritys

Yritys

HannaTuominenDance – Matka alkaa ensimmäisestä askeleesta

HannaTuominenDance on yhden naisen yritys, erittäin hyvillä yhteistyökumppaneilla höystettynä, joka tarjoaa rentoa ja laadukasta hyvän mielen paritanssiopetusta, viikkotunneilla sekä viikonlopputapahtumissa.

Hanna valmentaa ihmisiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, huomioiden ihmisen kehon, mielen ja sosiaalisuuden. Tunneilla käy monen ikäisiä ja monenlaisista taustoista tulevia ihmisiä, aloittelijoita sekä jo pidempään tanssineita. Opetustyyli tunneilla on rento ja selkeä, sekä aina pilke silmäkulmassa.

Hanna uskoo vahvasti, että jokaisen sisältä löytyy sinun näköinen tanssija, joka odottaa vain ulospääsyä.

Tule oppimaan rennossa ilmapiirissä oman parisi kanssa tai ilman!

***

 

 

 

Mielen Valmennus

Lisäksi Hanna on auttanut ihmisiä ja yrityksiä jo useamman vuoden ajan saavuttamaan elämässään hyvinvointia ja haluamiaan tavoitteita, ratkaisukeskeisenä valmentajana HannaTuominenCoach nimen alla.

Valmennuksen tarkoituksena on kasvattaa ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia mielen ja kehon harjoittamisella.

Hanna uskoo, että meillä jokaisella on sisällämme tarvittavat voimavarat tekemään haluamamme muutos elämässämme. Joskus me tarvitaan vain valmentajaa kysymään oikeita kysymyksiä, löytääksemme vastaukset ja ratkaisut.

***

Hannalle kehittyminen ja verkostoituminen on tärkeää, joten jos tuntuu, että teidän ajatukset ja ideat voisivat kohdata, ota yhteyttä. Keskustellaan ja ideoidaan jotain hienoa yhdessä!

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Hanna Tuominen

hanna (at) hannatuominendance.com

p.(+358)415054522

 

JavPro Oy /

HannaTuominenDance 

HannaTuominenCoach

 

Y-tunnus:  2298630-9