EtusivuVaihteen vuoksi -kurssi

Vaihteen vuoksi -kurssi

Vaihteen vuoksi on tarkoitettu noin +45-55 -vuotiaille naisille, jotka haluavat parantaa omaa hyvinvointiaan elämän muutoksissa.
Lähde mukaan elokuussa 2021!

***

Olisiko aika vaihteen vuoksi pysähtyä ja ottaa omaa aikaa, nauttia hyvästä seurasta ja lisätä omaa hyvinvointiasi?

Ilmoittaudu mukaan!

***

Vaihteen vuoksi – kurssilla yhdistetään erilaisia hyvinvointia lisääviä elementtejä, kuten tanssia, musiikkia, rentoutumista ja mielen harjoitteita. Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja osallistuaksesi.

Milloin: Elokuussa 2021, 4 krt, torstaisin klo 18-19.30 (5.8, 12.8, 19,8 ja 26.8)

Missä: Palokunnankatu 18, Hämeenlinna

Hinta: 30€ / 4 kerran kokonaisuus

Mikä on vaihteen vuoksi?

Vaihteen vuoksi on kahden, naisten hyvinvoinnista ja sen lisäämisestä kiinnostuneen naisen idea. Kurssi on 4 kerran kokonaisuus, jossa otetaan omaa aikaa arjen keskellä ja pysähdytään kysymään itseltään ”Kuinka sinä voit juuri tänään ja miten voisin kasvattaa omaa hyvinvointiani pienillä asioilla?”

Meillä kaikilla on elämässämme erilaisia muutoksia. Me haluamme tarjota sinulle aikaa ja keinoja omaan muutokseesi tai siitä selviytymiseen, oli kyse sitten töistä, elämän eri tilanteista, kehon tai mielen muutoksesta. Sinä päätät millaisia asoita haluat käsitellä.

Kurssin aikana saat:

  • keinoja oman hyvinvoinnin lisäämiseen
  • vinkkejä rentoutumiseen ja pysähtymiseen
  • ajatuksia millaiset asiat vaikuttavat hyvinvointiisi,  mihin voin vaikuttaa ja mihin en
  • hyvää seuraa ja vertaistukea
  • vinkkejä omien vahvuuksien ja voimavarojen löytämiseen
  • aikaa pohtia omaa muutostasi, halutessasi yhdessä muiden kanssa
  • rohkeutta kokeilla erilaisia tapoja liikkua, kehoa kuunnellen
  • päästää irti turhista (kehon tai mielen) rajoituksista ja jännityksistä

 

Kurssi EI OLE ryppyotsaista hikipuurtamista, vaikka hiki joskus voi tulla, vaan kehon ja mielen kuuntelua liikkeen, tanssin ja musiikin avulla.

Huomaathan, että kurssi EI OLE terapiaa.

Kurssille otetaan n.10 hengen ryhmä (ajankohdan Korona -rajoitukset huomioiden).

Ilmoittaudu mukaan!

Huomioitavaa!

Pilottikurssi on osa meidän (Hanna ja Essi) XAMK Kulttuurihyvinvoinnin (YAMK) opinnäytetyötä ja uuden hyvinvointipalvelun kehitystyötä.

Kurssiin liittyen osallistujilta kerätään kaksi (2) kyselyä anonyymisti, johon osallistujien toivotaan vastaavan. Vastaamisesta on meille suuri apu, jotta saamme kehitettyä juuri asiakkaille parhaiten soveltuvan kurssikokonaisuuden.

Kyselyistä saatuja vastauksia voidaan käyttää (nimettöminä) kurssin jälkeen osana opinnäytetyötä ja markkinointia.

 

 

 

Voit maksaa kurssin myös liikuntaeduilla!

***

Valmentajaesittelyt

 

Hanna Tuominen

Valmennan ihmisiä kokonaisvaltaiseen parempaan oloon. Valmentajana olen ihmisläheinen, selkeä ja rento sekä aina pilke silmäkulmassa. Haluan auttaa naisia löytämään käytännönläheisiä tapoja oman elämänsä hallintaan itsetuntemuksen kautta sekä keinoja oman hyvinvoinnin kasvattamiseen. 

Uskon, että meillä jokaisella on sisällämme tarvittavat voimavarat tekemään haluamamme muutos elämässämme. Joskus me tarvitaan vain valmentajaa kysymään oikeita kysymyksiä, löytääksemme vastaukset ja ratkaisut. 

Minulle tanssi suuri osa elämää, se on yhdistelmä luovuutta, hyvää oloa ja parhaimmillaan täyttä tunnetta, joskus yhdessä parin kanssa, joskus yksin.

Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen valmentaja, tanssinopettaja ja liikunnan alan ammattilainen. Ja tällä kurssilla päästäänkin yhdistelemään monia minulle rakkaita elementtejä, kuten kehon ja mielen hyvinvointi, tanssi ja musiikkiin liikkuminen.

Lähde mukaan!

Essi Kiuru

Olen kätilö-terveydenhoitaja Hämeestä.  Työssäni kohtaan kaiken ikäisiä naisia, rohkeita ja fiksuja naisia. Heillä voi olla omat haasteensa, mutta myös ideoita ja voimaa niiden voittamiseen. Joskus sitä ei itse näe ja silloin tarvitaan ammattilaisen tukea hetkeen. Kuljen rinnalla sen aikaa, kun tarvitaan ja iloitsen jokaisesta kohtaamisesta.

Jokaisen naisen pitäisi voida tuntea itsensä arvokkaaksi ja upeaksi. Ja sitä päästään tällä kurssilla kokemaan.

Olen  tanssin harrastaja ja omaan elämääni olen saanut valtavasti voimavaroja taiteen ja kulttuurin harrastamisesta ja siksi haluan hakea kulttuurihyvinvoinnin keinoja terveydenhuollon osaamiseni rinnalle.

Nähdään elokuussa!