EtusivuTyöhyvinvointi

Haluaisitko auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin? 

Työhyvinvointi valmennus räätälöidään aina jokaiselle yritykselle erikseen. Valmennus voi pitää sisällään erilaisia liikuntamuotoja, luentoa esim. stressin hallinnasta tai terveellisestä ruokavaliosta. Miltä kuulostaisi rentoutuminen, tanssitunti, lihaskunto- tai liikkuvuustreeni. Sinä päätät.

 

Hyvinvoiva henkilöstö on tyytyväisempää työhönsä, ja näin myös tuottavuus ja stressin hallinta on parempaa.

Työhyvinvointi

 

”Kaikesta työstä tulee luovaa silloin, kun sen tekijä haluaa tehdä sen hyvin – tai vielä paremmin.” – Kirjailija John Updike (1932 – 2009) 

Työhyvinvointivalmennus on tarkoitettu työyhteisöille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään työntekijöidensä hyvinvointia ja jaksamista sekä parantamaan työyhteisön vuorovaikutusta. Henkilöstön voidessa hyvin, myös sairauspoissaolot ja työuupumus vähenevät, vaikuttaen suoraan yrityksen henkilöstömenoihin ja tuottavuuteen.

Yritysvalmennuspaketit toteutetaan ryhmävalmennuksena. Lisäksi saatavana on myös yksilö tai pienryhmä valmennuksia. Kaikki valmennukset ja niiden sisältö räätälöidään jokaiselle tilaajalle sopivaksi. Voit vaikuttaa millaisen päivän haluat järjestää työntekijöillesi.

Työhyvinvointi voi olla työyhteisön voimaannuttamista, hauskanpitoa tanssien tai improvisoiden, itseluottamuksen ja itsetuntemuksen kasvattamista, kommunikoinnin ja vuorovaikutuksen parantamista, ajattelun ja tunteiden hallintaa työssä, tavoitekartan tekemistä tai vaikka elämänhallinnan työkalujen löytämistä.

Kysy tarjousta!