Työhyvinvointi


Haluaisitko auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin? 

Työhyvinvointi valmennus räätälöidään aina jokaiselle yritykselle erikseen. Valmennus voi pitää sisällään erilaisia liikuntamuotoja, luentoa esim. stressin hallinnasta tai terveellisestä ruokavaliosta. Tai miltä kuulostaisi kunnon hikipintaan lihaskunto- ja liikkuvuustreeni. Sinä päätät.

”Kaikesta työstä tulee luovaa silloin, kun sen tekijä haluaa tehdä sen hyvin – tai vielä paremmin.” – Kirjailija John Updike (1932 – 2009) 

Työhyvinvointivalmennus on tarkoitettu työyhteisöille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään työntekijöidensä hyvinvointia ja jaksamista sekä parantamaan työyhteisön vuorovaikutusta. Henkilöstön voidessa hyvin, myös sairauspoissaolot ja työuupumus vähenevät, vaikuttaen suoraan yrityksen henkilöstömenoihin ja tuottavuuteen.

Hyvinvoiva henkilöstö on tyytyväisempää työhönsä, ja näin myös tuottavuus ja stressin hallinta on parempaa.

Yritysvalmennuspaketit toteutetaan ryhmävalmennuksena. Lisäksi saatavana on myös yksilö tai pienryhmä valmennuksia. Kaikki valmennukset ja niiden sisältö räätälöidään jokaiselle tilaajalle sopivaksi. Voit vaikuttaa millaisen päivän haluat järjestää työntekijöillesi.

Työhyvinvointi voi olla työyhteisön voimaannuttamista, hauskanpitoa tanssien tai improvisoiden, itseluottamuksen tai itsetuntemuksen kasvattamista, kommunikoinnin tai vuorovaikutuksen parantamista, ajattelun tai tunteiden hallintaa, tavoitekartan tekemistä tai vaikka elämänhallinnan työkalujen löytämistä.

Esimerkki valmennus:

Energiaa työpäivään -valmennus yrityksille

Tilaa valmennuspäivä, jolla parannat työyhteisösi jaksamista ja hyvinvointia!

Paketti koostuu 3-4 erilaisesta osiosta.

Sisältö:

Lisää liikettä! Fascia- kehonhuoltotunti tai tanssitunti (soolo- tai paritanssi)

Yhteistyön voima! Parannetaan yhteistyötä ja kommunikaatiota liikkumalla yhdessä, haastetaan työyhteisön rajoja. (Sisältöä muokataan tilaajan toiveiden mukaan, Mm. Improvisaatio, yhteistoiminnallinen tekeminen, palautteen antaminen, työyhteisön aarrekartta, heittäytyminen ja luovuus.)

Ravinto vaikuttaa! Aktiivinen luento miten ruokit itseäsi henkisesti tai fyysisesti. (Sisältöä muokataan tilaajan toiveiden mukaan; mm. hyvä ravinto, palautuminen, tavoitteiden asettaminen, ajattelun ja tunteiden hallinta, työn ja yksityiselämän tasapainoinen hallinta)

Jaksaa jaksaa! Nyt puristetaan hiki pintaan, lihaskuntoa ja sykettä nostava treeni (Sisältö muokataan tilaajan toiveiden mukaan)

OTA YHTEYTTÄ: Hanna Tuominen, p.041-5054522, hannatuominendance@gmail.com