Etusivu WorkPlace Big Five Profile™

WorkPlace Big Five Profile™

350,00

Millaiset ovat luontaiset toimintatapasi ja mukavuusalueesi?

Yksi keskeinen tulos työelämän Big Five -tutkimuksista on, että ihmiset viihtyvät ja menestyvät parhaiten työtehtävissä ja -olosuhteissa, jotka sopivat heidän persoonallisuuteensa. Saamme enemmän aikaiseksi tiimeissä ja organisaatioissa, joissa osataan huomioida ja hyödyntää erilaisia persoonia.

WorkPlace Big Five Profile™ on nykyaikaiseen persoonallisuus­tutkimukseen pohjautuva tehokas henkilö- ja tiimiprofilointityökalu, jonka yhä useampi organisaatio maailmalla ja myös Suomessa on ottanut käyttöönsä.

Saat oman yksilöllisen WorkPlace Big Five Profile™ (raportin) netissä tehtävän sähköisen kyselyn perusteella joka puretaan yhdessä (max.90min kestävässä tapaamisessa) valmentajan kanssa.

***

Persoonallisuuden Big Five – malli on nykyaikainen, laajasti tutkittu ja luotettava persoonallisuusmalli. Se on yleisesti hyväksytty persoonallisuustutkimuksen “standardi”, jota käytetään usein myös muiden henkilöarviointityökalujen pätevyyden arvioinnin pohjana. Siksi Big Five -mallia voi kutsua myös ”kaikkien henkilöarviointityökalujen äidiksi”.

Big Five –mallissa ihmisen persoonallisuus jaetaan viiteen pääpiirteeseen. Persoonallisuuspiirteiden perusteella voidaan kuvata ihmisen käyttäytymistä. WorkPlace Big Fivessa pääpiirteet ovat:

  • reagointiherkkyys (N)
  • ekstroversio (E)
  • uutuushakuisuus (O)
  • mukautuvuus (A)
  • päämääräkeskeisyys (C)

Tämän lisäksi WorkPlace Big Fivessa persoonallisuutta tarkastellaan 23 alapiirteen kautta.

***

Miten saan itselleni oman profiilin käyttööni?

WorkPlace Big Five Profile™ -raportti rakentuu verkossa tehtävän kyselyn jälkeen. Sertifioitu valmentaja käy raportin kanssasi läpi keskustellen. Aikaa tähän yksilötasolla menee noin 1- 1,5 tuntia. Saat tilattua kaikki arvioinnit tilaamalla ne tämän verkkokaupan kautta.

OHJE: 

  1. Ota yhteyttä tai maksa profiili verkkokaupastamme
  2. Valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä 2 vuorokauden sisällä
  3. Saat kyselyn sähköpostilla. Tee kysely verkossa, aikaa tähän menee n. 15-20 minuuttia.
  4. Käyt profiilisi läpi sertifioidun valmentajan kanssa n. 1-1,5 tuntia (kasvotusten, puhelimessa tai etänä Teams/Zoom)
  5. Saat sähköpostilla oman profiilisi käyttöösi

 

 

Osasto: