Etusivu , Paritanssin peruskurssi

Paritanssin peruskurssi

25,00

Pelottaako juhlissa tai illanvietossa, että joku tulee hakemaan tanssimaan? Tai tuntuuko sinusta, että omistat kaksi vasenta jalkaa ja pelkona tanssia koko ajan kaverin varpaille? Ei hätää! Paritanssin peruskurssi on sitten juuri sinulle!

Tällä tanssin peruskurssilla pärjäät hienosti eri tilanteissa kuten häissä, juhlissa, tanssilavoilla ja illanvietoissa.

Tämä peruskurssi on “paritanssien starttipaketti”, joka sisältää fuskun, foksin ja tangon perusteet, joilla pärjäät hyvin lähes tilanteessa, kuin tilanteessa. Kaikissa näissä tanssilajeissa on sama helppo rytmi. Lisäksi harjoittelemme hitaan valssin perusteet.

Starttipaketissa harjoitellaan perusaskel ja muutama helppo peruskuvio kaikista tanssilajeista. Pääset harjoittelemaan perusliikkumista, vienti-seuraamisen asioita joiden avulla tanssiminen parin kanssa helpottuu. Sinulla on pääsy kurssille 1 vuoden ajan.

Sisältö:

Foksin ja tangon perusteet sekä peruskäännökset

Hitaan valssin perusteet sekä liikkuminen perusaskeleella

Fuskun perusteet sekä helpot peruskuviot

Kaikki musiikkiin tanssittuna

Vienti-seuraamisen perusteita 

Musiikki ideoita harjoittelun tueksi

***

Tämä on myös loistava lahjaidea puolisolle, ystävälle, hääparille tai miksei myös itsellekin. Pakettia voi näppärästi täydentää etänä yksityisopetuksella, jolloin pääset ensin kokeilemaan itse rauhassa tansseja ja sen jälkeen etäyhteydellä Hanna antaa lisävinkkejä tanssinharjoitteluun. 

Valitse ostoskoriin siis lisäksi: yksityistunti etäyhteydellä

***

Oston jälkeen käy rekisteröitymässä (sivun oikeassa yläkulmassa) oma tili kohdassa, muista vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Valikosta löydät kohdan kurssit, josta pääset osallistumaan online kurssille.

***

Voit maksaa Smartum, Edenred, ePassi liikuntaeduilla. Kuinka toimin:

  1. Avaa SmartumPay, MyEdenred tai ePassi mobiilisovellus
  2. Etsi palveluntarjoaja HannaTuominenDance
  3. Syötä haluamasi summa (koko kurssin/palvelun hinta tai osa siitä) ja vahvista maksu
  4. Lähetä viesti osoitteeseen info@hannatuominendance.com ja kerro mihin kurssiin haluat edun käyttää
  5. Saat sähköpostitse koodin jolla lunastat kurssin.  Jos sinulla jäi vielä maksettavaa, lähetän myös ohjeistuksen loppusumman maksamiseksi.
Osastot: ,