Etusivu , Paritanssin jatkokurssi

Paritanssin jatkokurssi

25,00

Kaipaatko lisäideoita paritanssien harjoitteluun? Haluatko harjoitella rauhassa omassa olohuoneessa? Hienoa, nyt se onnistuu!

 

Tällä paritanssin jatkokurssilla saat lisää ideoita omaan tanssiisi ja saat varmuutta tanssia eri tilanteissa kuten häissä, juhlissa, tanssilavoilla ja illanvietoissa. Saat verkkokurssilla selkeät videot joiden avulla pääset harjoittelemaan omassa olohuoneessa, rauhassa ja juuri niin monta kertaa kuin haluat. Sinulla on pääsy kurssille 1 vuoden ajan.

Tämä jatkokurssi  sisältää harjoiteltavaa fuskun, foksin ja tangon perusaskeleen osaaville tanssijoille. Lisäksi pääset harjoittelemaan rumba (boleron) perusaskeleen ja helppoja käännösvariaatioita.

Jatkokurssilla pääset harjoittelemaan lisää kuviomateriaalia eri tanssilajeista. Pääset harjoittelemaan liikkumista, vienti-seuraamisen asioita joiden avulla tanssiminen parin kanssa helpottuu sekä hauskoja rytmivariaatioita. 

Sisältö:

Foksi ja tango

Rrytmivariaatioita

Vasemman käännöksen ohiaskeleen variaatioita

Oikean käännöksen variaatio, promenadiasento

Fusku

Käännösten variaatioita

Rytmivariaatioita

Ideoita musiikintulkintaan

Rumba (bolero)

Perusaskel ja helpot käännös variaatiot

 

Kaikki musiikkiin tanssittuna

Vienti-seuraamisen vinkkejä 

Musiikki ideoita harjoittelun tueksi

***

Tämä on myös loistava lahjaidea puolisolle, ystävälle, hääparille tai miksei myös itsellekin. Pakettia voi näppärästi täydentää paritanssin peruskurssilla tai  yksityisopetuksella, jolloin pääset ensin kokeilemaan itse rauhassa tansseja ja sen jälkeen etäyhteydellä Hanna antaa lisävinkkejä tanssinharjoitteluun. 

***

Oston jälkeen käy rekisteröitymässä (sivun oikeassa yläkulmassa) oma tili kohdassa, muista vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Valikosta löydät kohdan kurssit, josta pääset osallistumaan online kurssille.

***

Voit maksaa Smartum, Edenred, ePassi  liikuntaeduilla. Kuinka toimin:

  1. Avaa SmartumPay, MyEdenred tai ePassi mobiilisovellus
  2. Etsi palveluntarjoaja HannaTuominenDance
  3. Syötä haluamasi summa (koko kurssin/palvelun hinta tai osa siitä) ja vahvista maksu
  4. Lähetä viesti osoitteeseen info@hannatuominendance.com ja kerro mihin kurssiin haluat edun käyttää
  5. Saat sähköpostitse koodin jolla lunastat kurssin.  Jos sinulla jäi vielä maksettavaa, lähetän myös ohjeistuksen loppusumman maksamiseksi.
Osastot: ,