Luova hyvinvointivalmennus 18-19.6.2022

240,00315,00

Kaipaatko irtiottoa arjesta, itsestä huolehtimista ja erilaista tekemistä?

Luova hyvinvointivalmennus viikonloppu on valmennuskonsepti, jossa yhdistetään kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus liikkeeseen, luovuuteen ja rohkeaan mieleen. Tärkeintä viikonlopussa on nauttia kokeilemisesta, et siis tarvitse mitään ennakko-osaamista osallistuaksesi!

Viikonlopun aikana lisäämme hyvinvointia erilaisilla teematunneilla ja luovilla menetelmillä, kuten liike, maalaus ja tanssi. Lisäksi haastamme omaa ajatteluamme  ja tietenkin nautimme hyvästä ruuasta ja rentoutumisesta yhdessä muiden kanssa. Kurssin lopuksi kootaan muutoksen kartta vahvistamaan tulevaa.

Pääset tutustumaan itseesi ja lisäämään hyvinvointia teemoitetuilla valmennustunneilla (aiheina mm. itsetuntemus, arvotyöskentely, muutosprosessi ja ajanhallinta).

Lue lisää tapahtumasta

Hinta:

Early bird: 195€  (12.5 mennessä ilmoittautuneille)

Hinta: 240€ 

Sis. Täysihoito 2hh huoneessa (10h valmennusta, majoitus ja saunat, aamupala, 2x lounas, 1x päivällinen, 2x IP kahvit sekä iltapala)

Voit varata 1hengen huoneen +20€ lisämaksusta

Lisäksi voit halutessasi saapua jo pe iltana +55€ lisämaksusta (sis. yöpyminen, iltapala ja aamupala)

Voit maksaa viikonlopun kokonaisuudessaa heti tai maksat varatessasi vain 100€ varausmaksun, ja loppusumman kesäkuussa. Mikäli tapahtuma jouduttaisiin peruuttamaan järjestäjän toimesta palautamme maksamasi maksun täysimääräisenä. Mikäli haluat käyttää mobiili liikuntaetuja (edenred, smartum, eazybreak tai epassi) laita viestiä osoitteeseen info@hannatuominendance.com. Voit maksaa liikuntaeduilla maksimissaan 120€.

Varausmaksua ei palauteta mikäli peruutat osallistumisen. Maksettuasi viikonlopun osallistumismaksun, varaus on sitova, voit siirtää paikkasi toiselle osallistujalle, mikäli olet sopinut siitä järjestäjän kanssa ( info@hannatuominendance.com). Osallistumismaksun palautus lääkärintodistuksella.

Viikonlopun valmentajasi: Hanna Tuominen ja Jenni Paija

 

 

Lue Lisää