Etusivu , Henkilökohtainen valmennustapaaminen

Henkilökohtainen valmennustapaaminen

95,00

Valmennuskerta norm. 95€/max. 75min

Kaipaatko uutta suuntaa elämääsi tai työuraasi? Haluaisitko voida paremmin? Tarvitsetko uutta näkökulmaa työhön tai ajankäyttöön? Tuntuuko, että elämä vaan pyörii ja sinä olet hamsteri, joka yrittää pysyä kyydissä? Ahdistaako jo ajatuskin seuraavasta viikosta, kuukaudesta saati vuodesta eteenpäin samanlaisena? Vai kaipaatko vain muutosta elämääsi? Haluatko tunnistaa omat arvosi ja vahvuutesi? Kaipaatko apua johonkin elämän haasteeseen tai jonkin tavoitteen saavuttamiseen.

Mietityttääkö olisiko henkilökohtainen valmennus sopiva sinulle? Voit varata tästä ilmaisen 30 minuutin keskusteluajan, joka ei velvoita sinua mihinkään.

Coaching, on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa.

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.”

-International Coach Federation

Valmennuksen aika sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostilla 1-2vrk sisällä tuotteen ostosta, valmennustapaaminen sovitaan asiakkaan toiveen mukaan.

Henkilökohtainen valmennus on valmennettavan omiin tavoitteisiin sopivaa ratkaisukeskeistä valmennusta etänä tai livenä ja valmennuksen kesto sovitaan tavoitteen mukaan. Henkilökohtainen valmennus voi olla uraan tai työhön liittyvää valmennusta tai omaan henkilökohtaiseen kehitykseen tähtäävää.  Haluatko ehkä tukea ja apua työn sekä muun arjen yhteensovittamiseen. Sinä päätät.

Aihe valmennukseen tulee sinulta, minun tehtävä valmentajana on auttaa sinua löytämään ratkaisuita aiheeseen. Mikään aihe tai tavoite ei ole liian pieni tai suuri, laita rohkeasti viestiä ( hanna@hannatuominencoach.com ) ja pohditaan yhdessä voisinko auttaa.

Lue lisää henkilökohtaisesta valmennuksesta

Terapiaa valmennus ei ole. Valmennuksessa keskitytään tulevaisuuteen, oman ajattelun ja toiminnan optimointiin ja ratkaisuiden löytämiseen.

Valmennus on aina 100% luottamuksellista! (Myös sen suhteen, että ketkä ovat asiakkaana!)

Osastot: ,