Etusivu Henkilökohtainen valmennus (coaching) TARJOUS

Henkilökohtainen valmennus (coaching) TARJOUS

30,00

Syyskuu on hyvä aika optimoida omaa toimintaa!

Syyskuussa henkilökohtaisen valmennuksen (coaching) tarjous (voimassa 1-30.9.2020): Valmennuskerta 30€/1 h

Haluaisitko nauttia elämästäsi enemmän? Tarvitsetko uutta näkökulmaa työhön tai ajankäyttöön? Tuntuuko, että elämä vaan pyörii ja sinä olet hamsteri, joka yrittää pysyä kyydissä? Ahdistaako jo ajatuskin seuraavasta viikosta, kuukaudesta saati vuodesta eteenpäin samanlaisena? Vai kaipaatko vain muutosta elämääsi? Haluatko löytää uskoa itseesi sekä oppia arvostamaan itseäsi ja omaa aikaasi? Kaipaatko apua johonkin elämän haasteeseen, tukea elämänmuutokseen tai vaikka jonkin tavoitteen saavuttamiseen.

Coaching, on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Sitä voidaan käyttää yksityiselämän alueilla (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching). Coaching auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä vahvistamaan voimavaroja niin, että tavoitteet saavutetaan. 

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.” 

-International Coach Federation 

Valmennuksen aika sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostilla 1-2vrk sisällä tuotteen ostosta, valmennustapaaminen sovitaan syys-lokakuuhun, asiakkaan toiveen mukaan.

Tai jos haluat vaikka vain pohtia elämääsi, arkeasi, voimavarojasi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi jonkun kanssa. Henkilökohtainen valmennus on valmennettavan omiin tavoitteisiin sopivaa ratkaisukeskeistä valmennusta etänä tai livenä ja valmennuksen kesto sovitaan tavoitteen mukaan. Henkilökohtainen valmennus voi olla työhön liittyvää valmennusta tai omaan henkilökohtaiseen kehitykseen tähtäävää. Sinä päätät.

Aihe valmennukseen tulee sinulta, minun tehtävä valmentajana on auttaa sinua löytämään ratkaisuita aiheeseen. Mikään aihe tai tavoite ei ole liian pieni tai suuri, laita rohkeasti viestiä ( hanna@hannatuominencoach.com ) ja pohditaan yhdessä voisinko auttaa.

Lue lisää henkilökohtaisesta valmennuksesta

Terapiaa valmennus ei ole. Valmennuksessa keskitytään tulevaisuuteen, oman ajattelun ja toiminnan optimointiin ja ratkaisuiden löytämiseen.

Valmennus on aina 100% luottamuksellista! (Myös sen suhteen, että ketkä ovat asiakkaana!)

Osasto: