Etusivu , Coach- valmennustapaaminen (henkilökohtainen hyvinvointi- tai uravalmennus)

Coach- valmennustapaaminen (henkilökohtainen hyvinvointi- tai uravalmennus)

95,00

Valmennuskerta 95 €/1 h

Kaipaatko uutta suuntaa elämääsi tai työuraasi? Haluaisitko voida paremmin? Tarvitsetko uutta näkökulmaa työhön tai ajankäyttöön? Tuntuuko, että elämä vaan pyörii ja sinä olet hamsteri, joka yrittää pysyä kyydissä? Ahdistaako jo ajatuskin seuraavasta viikosta, kuukaudesta saati vuodesta eteenpäin samanlaisena? Vai kaipaatko vain muutosta elämääsi? Haluatko tunnistaa omat arvosi ja vahvuutesi? Kaipaatko apua johonkin elämän haasteeseen tai jonkin tavoitteen saavuttamiseen.

Coaching, on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Sitä voidaan käyttää yksityiselämän alueilla (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching). Coaching auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä vahvistamaan voimavaroja niin, että tavoitteet saavutetaan.

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.”

-International Coach Federation

Valmennuksen aika sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostilla 1-2vrk sisällä tuotteen ostosta, valmennustapaaminen sovitaan asiakkaan toiveen mukaan.

Uravalmennus auttaa sinua selkiyttämään omaa ammatillista suuntaasi, löytämään vahvuuksiasi ja tuomaan niitä esille esim. työnhaussa. Tai jos haluat vaikka vain pohtia elämääsi, arkeasi, voimavarojasi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi jonkun kanssa. Henkilökohtainen valmennus on valmennettavan omiin tavoitteisiin sopivaa ratkaisukeskeistä valmennusta etänä tai livenä ja valmennuksen kesto sovitaan tavoitteen mukaan. Henkilökohtainen valmennus voi olla työhön liittyvää valmennusta tai omaan henkilökohtaiseen kehitykseen tähtäävää. Sinä päätät.

Aihe valmennukseen tulee sinulta, minun tehtävä valmentajana on auttaa sinua löytämään ratkaisuita aiheeseen. Mikään aihe tai tavoite ei ole liian pieni tai suuri, laita rohkeasti viestiä ( hanna@hannatuominencoach.com ) ja pohditaan yhdessä voisinko auttaa.

Lue lisää henkilökohtaisesta valmennuksesta

Terapiaa valmennus ei ole. Valmennuksessa keskitytään tulevaisuuteen, oman ajattelun ja toiminnan optimointiin ja ratkaisuiden löytämiseen.

Valmennus on aina 100% luottamuksellista! (Myös sen suhteen, että ketkä ovat asiakkaana!)

Osastot: ,