Etusivu , , DLadies® online treenit (4 krt)

DLadies® online treenit (4 krt)

35,00

DLadies® online treeneissä tanssitaan tammikuussa aina torstaisin.

Voit osallistua treeneihin kertamaksulla tai ostaa paketin kaikille 4.lle kerralle. Jos ostat vain 1 kerran niin laita lisätietoihin mihin päivään haluat osallistua. Mikäli haluat hyödyntää mobiilit liikuntaetusi: Etsi sovelluksesta palveluntarjoaja: HannaTuominenDance, syötä haluamasi summa ja vahvista. Laita viesti osoitteeseen info@hannatuominendance.com ja saat osallistumislinkin treeneihin.

Sisältö: 60 min tanssitunti sisältää 45min tanssiharjoittelua ja 15 min kehonhuolto osuuden. Tanssitunnilla harjoittelemme perusaskelta ja tanssitekniikkaa, tyypilliset peruskäännökset sekä hieman kehon ja käsien käyttöä. Lisäksi teemme muutamia paritanssissa käyttökelpoisia askel- / rytmivariaatioita.

Tunnin jälkeen saat tallenteen käyttöösi 1 vko.n ajaksi, joten voit harjoitella myös useaan kertaan tai tehdä treenin sinulle sopivaan aikaan.

Tunnista saat parhaimman hyödyn, kun sinulla on kyseisen lajin perusteet hieman tutut, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Aikataulu: 7.1 Fusku, 14.1 Bugg, 21.1 WCS (west coast swing) ja swing, 28.1 Musiikintulkinta ja kehon käyttö

 

UKK: Onko tämä vain seuraajille?

Online tunnilla keskitymme seuraajiin, mutta teemme myös ihan yleistä tanssitekniikkaa ja rytmi/askelariaatioita, joten siinä on myös viejille soveltuvaa asiaa.

Osastot: , ,