Etusivu DLadies Online tanssikurssi (QUEEN)

DLadies Online tanssikurssi (QUEEN)

119,00

Uusi harjoittelumuoto paritanssiin, Ladies only

Huom! Queen paketin sisältö julkaistaan verkkokurssialustalle vko 44 alussa.

Queen paketti rakentuu 2 osasta. Seuraajan vahva oman tanssitaidon pääset harjoittelemaan 4 viikon valmiilla ohjelmalla, jonka jälkeen käytössäsi on syventävää harjoittelumateriaalia swing-, lattari- ja vakiotansseihin, lisäksi pääset harjoittelemaan naisellisuutta, kehon ja käsien käyttöä pienen koreografian muodossa.

Tämän tanssivalmennuksen avulla löydät oman tapasi kokea ja ilmaista tanssia kokonaisvaltaisesti, myös yhdessä parin kanssa.

DanceLadies on naisille suunniteltu tanssikurssi, jossa on tarkoitus vahvistaa seuraajan omaa aktiivista roolia tanssiessa, olitpa tanssinut vähän tai paljon. Tanssiessa tulee tilanteita, ”tyhjiä hetkiä”, jolloin voisi tehdä jotain omaa juttua, mutta mitä? Tähän ja moneen muuhun kysymykseen DanceLadies antaa vastauksen.

Tämä tanssikurssi on naisilta naisille ja opettajina toimivat lajeissaan maan parhaat tanssinopettajat ja liikunnan alan ammattilaisia. DanceLadies Online tanssikurssi toteutetaan omalla verkkokurssialustalla ja suljetun Facebook-ryhmän välityksellä.

Kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa. DLadies online koostuu neljän viikon valmennusjaksosta sekä runsaasta eri tanssilajien harjoitusmateriaalista.

Kurssilla voit harjoitella rauhassa omaan tahtiisi, keskittyä itseesi ja omaan kehoosi, saat ideoita miten harjoitella tanssia yksin ja tanssikursseilla. 

Verkkovalmennuksen materiaali on käytössäsi 1 vuoden ostopäivästä.

Lue lisää kurssista

Sisältö:

  • Videoita oman tanssiharjoittelusi tueksi, 9.n eri valmentajan opastamana
  • Tehtäväkirjan, oman henkisen hyvinvoinnin kasvattamiseen
  • Treenimusiikki ideoita
  • Suljettu Facebook yhteisö keskusteluun ja tueksi kurssin aikana
  • Hannan tuki Facebookin ja sähköpostin välityksellä
  • Liikkumista, iloa ja hyvää mieltä
  • Tarjouskoodin Tanssipuotiin
  • Tanssijan hyvinvoiva keho -valmennuksen ( arvo 35€ )

 

Oston jälkeen käy rekisteröitymässä (sivun oikeassa yläkulmassa) oma tili kohdassa, muista käydä hyväksymässä sähköpostiosoite. Valikosta löydät kohdan kurssit, josta pääset osallistumaan online kurssille.

Kurssin voit maksaa myös liikuntaeduilla (smartum, edenred, epassi ja eazybreak). Laita Hannalle viesti hanna@hannatuominendance.com ja saat ohjeet kuinka liittyä mukaan kurssille.

Osasto: