Etusivu , DLadies Online tanssikurssi (QUEEN)

DLadies Online tanssikurssi (QUEEN)

79,00

Uusi harjoittelumuoto paritanssiin, Ladies only

Queen paketti rakentuu 2 osasta. Seuraajan vahva oman tanssitaidon pääset harjoittelemaan 4 viikon LADY valmennuksella, jonka jälkeen käytössäsi on syventävää harjoittelumateriaalia swing-, lattari- ja vakiotansseihin, lisäksi pääset harjoittelemaan naisellisuutta, kehon ja käsien käyttöä pienen koreografian muodossa sekä lisäämään mielen hyvinvointia erilaisten harjoitusten avulla.

Tämän tanssivalmennuksen avulla löydät oman tapasi kokea ja ilmaista tanssia kokonaisvaltaisesti, myös yhdessä parin kanssa.

DanceLadies on naisille suunniteltu tanssikurssi, jossa on tarkoitus vahvistaa seuraajan omaa aktiivista roolia tanssiessa, olitpa tanssinut vähän tai paljon. Tanssiessa tulee tilanteita, ”tyhjiä hetkiä”, jolloin voisi tehdä jotain omaa juttua, mutta mitä? Tähän ja moneen muuhun kysymykseen DanceLadies antaa vastauksen.

Tämä tanssikurssi on naisilta naisille ja opettajina toimivat lajeissaan maan parhaat tanssinopettajat ja liikunnan alan ammattilaisia. DanceLadies Online tanssikurssi toteutetaan omalla verkkokurssialustalla ja suljetun Facebook-ryhmän välityksellä. Suosittelen QUEEN valmennusta kun olet käynyt LADY valmennuksen ja haluat lisää harjoiteltavaa.

Kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa. DLadies online koostuu neljän viikon valmennusjaksosta sekä runsaasta eri tanssilajien harjoitusmateriaalista.

Kurssilla voit harjoitella rauhassa omaan tahtiisi, keskittyä itseesi ja omaan kehoosi, saat ideoita miten harjoitella tanssia yksin ja tanssikursseilla. 

Verkkovalmennuksen materiaali on käytössäsi 1 vuoden ostopäivästä.

Lue lisää kurssista

Sisältö:

 • Videoita oman tanssiharjoittelusi tueksi, 9.n eri valmentajan opastamana (n.14h harjoittelu materiaalia)
 • Tehtäväkirjan, oman henkisen hyvinvoinnin kasvattamiseen
 • Treenimusiikki ideoita
 • Suljettu Facebook yhteisö keskusteluun ja tueksi kurssin aikana
 • Hannan tuki Facebookin ja sähköpostin välityksellä
 • Liikkumista, iloa ja hyvää mieltä
 • Tarjouskoodin Tanssipuotiin
 • Tanssijan hyvinvoiva keho -valmennuksen ( arvo 35€ )

 

Oston jälkeen käy rekisteröitymässä (sivun oikeassa yläkulmassa) oma tili kohdassa, muista käydä hyväksymässä sähköpostiosoite. Valikosta löydät kohdan kurssit, josta pääset osallistumaan online kurssille.

Voit maksaa Smartum, Edenred sekä ePassi  liikuntaeduilla. Kuinka toimin:

 1. Avaa SmartumPay, MyEdenred, ePassi mobiilisovellus
 2. Etsi palveluntarjoaja HannaTuominenDance
 3. Syötä haluamasi summa (koko kurssin/palvelun hinta tai osa siitä) ja vahvista maksu
 4. Lähetä viesti osoitteeseen info@hannatuominendance.com ja kerro mihin kurssiin haluat edun käyttää
 5. Saat sähköpostitse koodin jolla lunastat kurssin.  Jos sinulla jäi vielä maksettavaa, lähetän myös ohjeistuksen loppusumman maksamiseksi.
Osastot: ,