Etusivu , DLadies Online tanssikurssi (LADY)

DLadies Online tanssikurssi (LADY)

59,00

Uusi harjoittelumuoto paritanssiin, Ladies only

Ensimmäisen viikon materiaalit saat käyttöösi heti rekisteröidyttyäsi palveluun, ja sen jälkeen aina 7 päivän välein seuraavan viikon ( 4 viikon jälkeen kaikki materiaali on käytössäsi).

Löydä oma tapasi kokea ja ilmaista tanssia kokonaisvaltaisesti

Tämä tanssikurssi on naisilta naisille ja opettajina toimivat lajeissaan maan parhaat tanssinopettajat ja liikunnan alan amattilaisia, naisia tietysti. DanceLadies Online tanssikurssi toteutetaan omalla verkkokurssialustalla ja suljetun Facebook-ryhmän välityksellä.

Kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa. DLadies online koostuu neljän viikon valmennusjaksosta. Joka viikko saat harjoitusvideo paketin, jonka avulla pääset harjoittelemaan viikon aiheita. Parhaan tuloksen saat, kun sinulla on hieman kokemusta paritansseista.

Verkkovalmennuksen materiaali on käytössäsi 6kk ostopäivästä.

Lue lisää kurssista

Sisältö:

  • Yli 8h videoita oman tanssiharjoittelusi tueksi, 5.n eri valmentajan opastamana
  • Tehtäväkirjan, oman henkisen hyvinvoinnin kasvattamiseen
  • Treenimusiikki ideoita
  • Suljettu Facebook yhteisö keskusteluun ja tueksi kurssin aikana sekä kurssin jälkeen
  • Hannan tuki 4 viikon matkalle, Facebookin ja sähköpostin välityksellä
  • Liikkumista, iloa ja hyvää mieltä
  • Tarjouskoodin Tanssipuotiin

LADY valmennuksessa sinulla on 7 päivän rahat takaisin -takuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, kerrot vain siitä minulle (info@hannatuominendance.com) niin palautan rahasi ilman turhia jatkokysymyksiä!

Oston jälkeen käy rekisteröitymässä (sivun oikeassa yläkulmassa) oma tili kohdassa, muista käydä hyväksymässä sähköpostiosoite. Valikosta löydät kohdan kurssit, josta pääset osallistumaan online kurssille.

 

Kurssin voit maksaa myös liikuntaeduilla (smartum, edenred, epassi ja eazybreak). Laita Hannalle viesti hanna@hannatuominendance.com ja saat ohjeet kuinka liittyä mukaan kurssille.

Osastot: ,

Saatat myös pitää...