Etusivu DanceLadies Online tanssikurssi (aloitus vko 32)

DanceLadies Online tanssikurssi (aloitus vko 32)

59,00

Uusi harjoittelumuoto paritanssiin, Ladies only

Kurssiaikataulu: viikot 32-35, ensimmäisen viikon materiaalit saat käyttöösi viikkoa ennen kurssin aloitusta, rekisteröidyttyäsi palveluun.

Löydä oma tapasi kokea ja ilmaista tanssia kokonaisvaltaisesti

DanceLadies on naisille suunniteltu tanssikurssi, jossa on tarkoitus vahvistaa seuraajan omaa aktiivista roolia tanssiessa, olitpa tanssinut vähän tai paljon. Tanssiessa tulee tilanteita, ”tyhjiä hetkiä”, jolloin voisi tehdä jotain omaa juttua, mutta mitä? Tähän ja moneen muuhun kysymykseen DanceLadies antaa vastauksen.

Tämä tanssikurssi on naisilta naisille ja siihen otetaan mukaan vain rajallinen määrä osallistujia, jotta pystymme takaamaan rennon, rohkaisevan ja luottamuksellisen ilmapiirin oppimiselle. Opettajina toimivat lajeissaan maan parhaat tanssinopettajat ja liikunnan alan amattilaisia, naisia tietysti. DanceLadies Online tanssikurssi toteutetaan omalla verkkokurssialustalla, Zoom-kokousohjelman ja suljetun Facebook-ryhmän välityksellä.

Kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa. DLadies online koostuu neljän viikon valmennusjaksosta. Joka viikko saat harjoitusvideo paketin, jonka avulla pääset harjoittelemaan viikon aiheita.

Kurssilla voit harjoitella rauhassa omaan tahtiisi, keskittyä itseesi ja omaan kehoosi, saat ideoita miten harjoitella tanssia yksin ja tanssikursseilla. 

Verkkovalmennuksen materiaali on käytössäsi 6kk ostopäivästä.

Sisältö:

  • Yli 8h videoita oman tanssiharjoittelusi tueksi, 4.n eri valmentajan opastamana
  • Tehtäväkirjan, oman henkisen hyvinvoinnin kasvattamiseen
  • 2 x1h zoom livetreenit
  • Treenimusiikki ideoita
  • Suljettu Facebook yhteisö keskusteluun ja tueksi kurssin aikana
  • Hannan tuki 4 viikon matkalle, Facebookin ja sähköpostin välityksellä
  • Naurua, iloa ja hyvää mieltä
  • Tarjouskoodin Tanssipuotiin

 

Oston jälkeen käy rekisteröitymässä (sivun oikeassa yläkulmassa) oma tili kohdassa, muista käydä hyväksymässä sähköpostiosoite. Valikosta löydät kohdan kurssit, josta pääset osallistumaan online kurssille.

45 varastossa

Osasto: