Etusivu , Yksityistunti

Yksityistunti

80,00

Yksityistunti 80 €/55min

Yksityistunnin aika sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostilla 1-2vrk sisällä tuotteen ostosta.

Yksityistunnit ovat joustava, yksilöllinen ja nopea tapa oppia tanssimaan ja erityisen hyvä vaihtoehto, jos viikko-opetus ei sovi aikatauluusi. Yksityistunneille voit tulla yksin tai parin kanssa.

Yksityistunti on hyvä vaihtoehto myös hääpareille, jos haluatte saada varmuutta häätanssiinne. Opetus sopii kaikentasoisille tanssijoille ja opetus etenee aina asiakkaan toiveiden ja oppimistahdin mukaan. Voit itse päättää lajit, joihin halutaan keskittyä. Yksityistunnille voi osallistua max. 6 henkilöä, jolloin aika jaetaan osallistuneiden kesken.

Tunnit sisältävät alv:n 24%, mahdollisesta tilavuokrasta ja matkakuluista veloitetaan sopimuksen mukaan erikseen. Yksityistunti tulee käyttää ostoa seuraavien 12kk aikana.

Huom! Peruuttamattomasta tunnista veloitetaan täysi hinta.

Yksityistunti etäyhteydellä on hyvä vaihtoehto esim. niille, jotka eivät pääse viikottaisille tunneille tai jos haluat kehittää omaa tanssiasi tehokkaasti eteenpäin.

Yksityistunnilla voidaan käsitellä aiheita sen mukaan mitä oppilas/pari toivoo (esim. tanssitekniikkaa, kuvioita, musiikintulkintaa, tanssin haasteita jne.). Tapaamiset toteutetaan zoomin välityksellä, saat ohjeet zoomin käyttöön ja lataamiseen ennen sovittua tapaamista.

Osastot: ,