EtusivuTanssinopetus

Tanssinopetus

Tanssitaitoa tarvitaan monissa eri tilanteissa kuten häissä, tanssilavoilla ja illanvietoissa. Tanssikursseilla ja -tapahtumissa tapaat uusia ystäviä ja tanssin parissa kunto kohoaa ja itsetunto kasvaa. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos esim. häätanssin tai häävalssin harjoittelu on ajankohtaista. Voit kysyä myös tanssinopetusta omalle paikkakunnallesi.

Tarjoan monipuolista paritanssinopetusta useissa tanssilajeissa, kuten fusku, bugg, hidas valssi, tango, foksi, rumba (bolero), cha cha ja west coast swing.

Täältä löydät ilmaiset vinkit tanssin harjoitteluun

West coast swing -historiaa

Bugg

West coast swing

Tango

Fusku

5 Myyttiä miksi en voi lähteä paritanssitunnille

Hidas valssi

Miksi minä tanssin?

 

Miksi kannattaa tanssia?

Mikä olisikaan helpompi tapa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen, kuin tanssiminen. Lisäksi paritanssin avulla tulee liikuttua huomaamattaan hyvässä seurassa.

Paritansseja tanssitaan monenlaiseen musiikkiin, joten ne 50-luvulta tutut ikivihreät eivät ole ainoaa musiikkia mihin voi tanssia. Jokaiselle löytyy varmasti mieluisaa musiikkia johon voi tanssia.

Tanssikurssille voit tulla täysin ilman ennakkotaitoja tai -osaamista. Tanssinopettelun aloittaminen on helppoa, saavut vain kurssipaikalle ja harjoittelet annettuja asioita. Jokaisella on mahdollisuus oppia tanssimaan, tanssitaidon ja varmuuden saaminen vaatii hieman työtä ja oikeanlaisia toistoja, niin kuin jokaisen uuden taidon opettelu.

Tanssiminen on hauskaa, tapaat uusia mahtavia tyyppejä samalla kun kuntosi, koordinaatiosi ja vartalonhallintasi kasvaa. Saat olla rohkeasti mies tai nainen, juuri sellainen kuin itse haluat. Lisäksi tanssiminen tarjoaa loistavan tavan irroittautua päivän rutiineista. Samalla saat aivoillesi uutta haastetta. Parasta tässä kaikessa on huikea porukka, jonka kanssa on mukava treenata ja käydä vapaa-aikanakin tanssimassa, leireillä tai istumassa iltaa. Tanssi on hyvää liikuntaa, mutta myös loistava tilaisuus tutustua hyviin tyyppeihin.

Paritanssissa yhdistyvät liikunta, musiikki ja seura– kolme erittäin tärkeää asiaa, ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Minkä lajin valitset? Sen mistä tykkäät eniten, se mikä tuntuu sinulle parhaimmalta! Lajeja on hirmuinen määrä, ei kun testaamaan.

Jos et ole vielä ottanut sitä ensimmäistä tanssiaskelta nyt on hyvä hetki aloittaa. 

___________________________________________________________________________________