Tanssijan keho-voittajan mieli

Tervetuloa eri tanssilajien harrastajat täysin uudenlaiseen koulutuspäivään yksin tai yhdessä parin kanssa!

Teemme päivän aikana paljon mentaalivalmennukseen liittyviä sekä kehollisia että mielikuviin perustuvia harjoitteita, jotka pystyt siirtämään omaan harjoitteluusi. Vaihdamme ajatuksia parin ja/tai pienryhmän kanssa sekä perehdymme hieman tanssijan mieleen ja teoriaan, kuinka käyttää sitä paremmin omassa harjoittelussa.
Päivän aiheita ovat mm. Itsetuntemus ja vuorovaikutus, keho-mieli -yhteys, tavoitteet, sisäinen puhe ja tunteet.

Voit kilpailla tai harrastaa tanssia osallistuaksesi. Voit olla pidempään tanssinut tai vasta harrastuksen alussa. Voit tanssia monia tanssilajeja tai keskittyä vain yhteen. Päivä soveltuu kaikille tanssijoille, toki keskitymme enemmän paritanssiin, mutta aiheet ovat sovellettavissa myös soolotanssiin. Päivä ei ole siis tanssilaji sidonnainen.

Tanssijan keho: Koska jokainen tanssi omalla kehollaan on tanssijan tärkeää ymmärtää, kuinka paljon tämä myös vaikuttaa harjoittelussa, millaisia viestejä se kertoo meille ja kuinka voimme niihin vaikuttaa? Mitä sitten, kun keho ei toimi niin kuin haluaisimme? Miten voimme vaikuttaa kehon jännitykseen ja rentoutumiseen? Miten mieli vaikuttaa kehoon ja tanssiin? Miksi joskus tuloksia ei tule, vaikka kuinka treenaa? Miten voin vaikuttaa omaan kehooni ja sen tuntemuksiin, silloin kun minua esim. pelottaa, jännittää, ahdistaa tai ottaa päähän.

Voittajan mieli: Voittajan mieli tarkoittaa ihannetilannetta, jossa sinä olet vastuussa omista ajatuksista ja siitä millaisia tuloksia tulet saamaan. ”Joskus tuntuu, että elämä ottaa vallan ja en voi vaikuttaa siihen”. Nyt saat työvälineitä, kuinka voit itse vaikuttaa omaan tanssiin, harjoitteluun ja tuloksiin joita haluat saavuttaa, yksin tai parin kanssa. Pystyt itse vaikuttamaan tunteisiin ja miten niihin reagoit. Opit myös itsetuntemusta ja sen merkitystä vuorovaikutukseen. Miten kommunikoida esim. parin kanssa paremmin, silloinkin kun tuntuu ettei me ymmärretä toisiamme yhtään. Miten nauttia enemmän harjoittelusta ja tanssimisesta, tapahtui se sitten harrastuksena tai kilpailijana.


BREAK- sali, Polttolinja 1, JYVÄSKYLÄ LA 23.11.19, KLO 10-17

HINTA 115€/HLÖ

Kouluttajina toimivat:
HANNA TUOMINEN, tanssinopettaja, Master Practitioner of NLP®, Licensed NLP Trainer™ & Licensed NLP Coach Trainer™
SATU SUOMI, tanssinopettaja, EASEL Ohjaaja & NLP Master Practitioner

ILMOITTAUTUMISET & LISÄTIEDOT:
hanna@hannatuominendance.com/ 041-5054522
satu.suomi@pp1.inet.fi/ 040-7190247

www.hannatuominendance.com
www.tanssijasatusuomi.fi