EtusivuPalvelut

Tanssinopetus

Tanssitaitoa tarvitaan monissa eri tilanteissa kuten häissä, tanssilavoilla ja illanvietoissa. Tanssikursseilla ja -tapahtumissa tapaat uusia ystäviä ja tanssin parissa kunto kohoaa ja itsetunto kasvaa. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos esim. häätanssin tai häävalssin harjoittelu on ajankohtaista. Voit kysyä myös tanssinopetusta omalle paikkakunnallesi.

Tarjoan monipuolista paritanssinopetusta useissa tanssilajeissa, kuten fusku, bugg, hidas valssi, tango, foksi, rumba (bolero), cha cha ja west coast swing.

Lue lisää

 

Luovat työpajat

Voimaa luovuudesta – työpajat

Työpajassa voit ottaa aikaa itsellesi ja saada voimaa luovasta työskentelystä. Sisältöä voidaan muokata toiveiden mukaan.

 • Taidepaja, luova maalaus
 • Luova kirjoittaminen ja sanataide
 • Tanssi ja luova liike

Et tarvitse mitään ennakko-osaamista.

Tämän ryhmän tarkoituksena on tarjota hetki sinulle ja omalle luovuudellesi Sopii hyvin töihin, harrastukseen tai kavereiden kesken mukavaksi yhteiseksi tekemiseksi.

Hinta: 1,5h työpajat alk. 260€ (alle 10 henkeä)

Skumppaa ja unelmia

Unelmakartta työskentelyä ja lasi kuohuvaa hyvässä seurassa. Skumppaa ja unelmia sopii hyvin esim. illan istujaisiin, polttareihin tai vaikka työpaikan tykypäivään.

Hinta: 1,5h työpajat alk. 260€ (alle 10 henkeä)

Yksityistunnit

Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat joustava, yksilöllinen ja nopea tapa oppia tanssimaan ja erittäin hyvä vaihtoehto, jos viikko-opetus ei sovi aikatauluusi. Yksityistunneille voit tulla yksin tai parin kanssa. Yksityistunnille voi osallistua max. 6 henkilöä, jolloin aika jaetaan osallistuneiden kesken.

Yksityistunti on hyvä vaihtoehto myös hääpareille, jos haluatte saada varmuutta häätanssiinne. Opetus sopii kaikentasoisille tanssijoille ja opetus etenee aina asiakkaan toiveiden ja oppimistahdin mukaan. Voit itse päättää lajit, joihin halutaan keskittyä.

Osta yksityistunti!

Osta yksityistuntipaketti!

 

Yksityistunnit etäyhteydellä

Yksityistunnit etäyhteydellä on hyvä vaihtoehto esim. niille, jotka eivät pääse viikottaisille tunneille ja erittäin hyvä vaihtoehto, jos haluat kehittää omaa tanssiasi tehokkaasti eteenpäin ja lähelläsi ei ole tarvittavaa tanssinopetusta.

Yksityistunnilla voidaan käsitellä aiheita sen mukaan mitä oppilas/pari toivoo (esim. tanssitekniikkaa, kuvioita, musiikintulkintaa, tanssin haasteita jne.). Tapaamiset toteutetaan zoomin välityksellä.

Osta yksityistunti etäyhteydellä!

Videopalaute

Videopalautteessa saat arvion siitä, miltä tanssisi näyttää ja millaisiin asioihin omassa treenaamisessaan kannattaa kiinnittää huomiota. Eli oppilas laittaa minulle n.1–1,5min videon, jonka analysoin valmennusohjelmassa, joten saat palautteen äänellä sekä visuaalisesti videolla, sekä ehdotuksen harjoitteista.

Osta videopalaute!

Hinnat:

 • Yksityistunti 80 €/h
 • Pakettitarjous 5x1h yht.370 €
 • Yksityistunti etäyhteydellä 35 €/30min
 • Videopalaute 20 €/ video

Hinnat sisältävät alv:n 24 %, mahdollisesta tilavuokrasta ja matkakuluista veloitetaan sopimuksen mukaan erikseen.

Huom! Peruuttamattomasta tunnista veloitetaan täysi hinta.

 

 

Luennot ja koulutukset

Pidän erilaisia luentoja ja koulutuksia, yrityksille, yhteisöille, valmentajille ja tanssijoille. Koulutukset räätälöidään aina tilaajan toivomuksen mukaan.

 • Itsetuntemus supervoimana (lisämaksusta WP big 5)
 • Hyvinvointi ja palautuminen
 • Multitaskausta vai järkevää ajankäyttöä
 • Lisää ideoita, herättele aivojen joustavuutta ja luovuutta
 • Tanssijan/urheilijan hyvinvointi
 • Tunne itsesi, tanssi paremmin – miten minä vaikutan paritanssissa?
 • Erilaiset ohjaajakoulutukset
 • Vuorovaikutuskoulutukset

Hinta: alk. 260€/1h (+alv 24%)

alk. 650€/3h (+alv 24%)

 (alle 20 henkeä)

Kysy tarjousta!

 

Tilaustunti ryhmälle tai yritykselle

Voitte tilata tanssitunnin liikuttamaan myös isompaa ryhmää toiveidenne mukaan! Tanssitunti voi olla soolotanssitunti tai paritanssitunti.

Tanssitunti on mukava ohjelmanumero esimerkiksi synttärijuhliin tai firman pikkujouluihin. Tällöin tarkoituksena on saada ihmiset liikkeelle helpoilla ja hauskoilla tansseilla.

Tanssitunti sopii myös esimerkiksi työhyvinvointipäivän liikunnalliseksi osaksi. Voit myös kerätä oman ryhmän tavoitteellisempaan ja jatkuvaan treenaamiseen.

Kysy tarjousta!

 

Henkilökohtainen valmennus

Lue lisää