EtusivuHenkilökohtainen valmennus

Mitä henkilökohtainen valmennus on?

Henkilökohtainen valmennus voi olla työhön liittyvää valmennusta tai omaan henkilökohtaiseen kehitykseen tähtäävää. Sinä päätät.

Kaikkein hienointa valmennuksessa on se, että siinä lähtökohtana on nykyhetki ja huomion suunta on tulevaisuudessa.Ei ole väliä minkälaisia haasteita sinulla on ollut tai missä ja miten olet elämäsi tähän asti viettänyt. Valmennus sopii juuri sinulle, kun haluat olla parempi siinä mitä jo nyt olet ja se sopii, kun haluat löytää jotain ihan uutta itsestäsi ja elämästäsi.

”Sä haastoit ajattelemaan jotenkin kauniilla, mutta suoralla tavalla, ilman mitään turhaa päähäntaputtelua. Sun kanssa työskentely oli helppoa ja luontevaa, sä oikeasti kuuntelet ja olet kiinnostunut minusta ja mun tilanteesta.”

”Osaat oikeasti sekä tukea että haastaa samaan aikaan. Se on aika harvinainen yhdistelmä. Moni yrittää, muttei se todella toteudu. Valmennat holistisesti koko pakettia.”

Mitä hyötyä on valmennuksesta?

Oletko juuri nyt, niin onnellinen kuin haluaisit? Koetko voivasi vaikuttaa elämääsi, aikatauluihisi ja siihen millaiseksi se on muodostunut? Tuleeko eteesi tilanteita joissa et pysty toimimaan niin kuin haluaisit?
Sinä päätät mitä haluat. Henkilökohtainen valmennus lähtee aina sinun omista tarpeistasi ja tavoitteistasi. Kun tavoitteet ovat selvillä, silloin voit löytämää kaikkein tarkoituksenmukaisimmat tavat, uskomukset, sekä ajattelu- ja toimintamallit näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.
Tarvittavan muutoksen aikaansaaminen yksin voi usein olla hankalaa. Olemme usein niin tottuneita tekemään asioita tutuilla ja turvallisilla tavoilla, että tiedostamaton mielemme vastustaa siirtymistä uuteen – vaikka tietoisesti tietäisimmekin sen olevan meille hyväksi.
Siksi henkilökohtainen valmennus ja ulkopuolisen valmentajan, coachin apu voi olla joskus tarpeen. Minun tehtävä on tukea, auttaa ja joskus myös haastaa sinun valintasi ja ajatuksesi, jotta sinä pääset siihen tavoitteeseen mitä haluat.

Haluatko ehkä?

 • löytää oman elämäsi suunnan, selkiyttää arvojasi?
 • kirkastaa tavoitteitasi ja suuntaa elämässä?
 • parantaa terveyttäsi tai saada työkaluja elämäntapamuutoksen toteuttamiseen?
 • vähentää kiirettä ja stressiä elämässäsi?
 • oppia arvostamaan itseäsi enemmän?
 • oppia ymmärtämään itseäsi ja muita paremmin?
 • oppia rentoutumaan?
 • päästää irti rajoittavista uskomuksista tai ajatuksista?

 

 • Onko sinulla haasteita ihmissuhteissa, kaipaatko välineitä, kuinka ymmärtää toista ihmistä tai itseäsi ja omia reaktioitasi?
 • Kaipaatko elämääsi rohkeutta toteuttaa unelmasi?
 • Kärsitkö ehkä esiintymisjännityksestä tai muista peloista?
 • Etkö kykene sellaiseen suoritukseen kuin haluaisit?

Miten valmennus toimii?

Valmennus eli Coaching, on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Sitä voidaan käyttää yksityiselämän alueilla (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching). Valmennus auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä vahvistamaan voimavaroja niin, että tavoitteet saavutetaan.

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.”

-International Coach Federation-

Omien rajoittavien ajatusten ja uskomusten voima on valtava, ne estävät meitä saavuttamasta sen mitä eniten haluaisimme. Kun tunnistat omat rajoittavat uskomuksesi  ja tiedät mitä tehdä niiden muokkaamiseksi. Usko omaan itseen, omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin lisääntyy.

Henkilökohtainen valmennus pohjautuu ratkaisukeskeisyyteen ja valmennuksessa käytetään erilaisia tekniikoita, kuten toiminnallisia menetelmiä, valmennus dialogia, NLP.tä, visuaalisia harjoituksia ja narratiivisia menetelmiä. Tarkoituksena on auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja voimavarasi, jotka auttavat sinua pääsemään juuri siihen olotilaan kuin itse haluat.

Kuka voi tulla valmennukseen?

Kuka tahansa voi tulla henkilökohtaiseen valmennukseen.

Valmennus sopii ihmisille, jotka haluavat kehittyä ja ottaa vastuuta elämästään, oppia tuntemaan itsensä paremmin ja päästä elämässään eteenpäin. Oman elämän pohtiminen ammattilaisen kanssa on itsensä arvostamista, joka varmasti hyödyttää jokaista. Oivallukset, joita valmennuksessa syntyy, saattavat muuttaa jo yhdellä kerralla elämän suuntaa paremmaksi!

Voit olla kilpaurheilija, harrastaja, opiskelija, työtön, kotiäiti, esimies, kuka tahansa, joka haluaa muuttaa suuntaa elämässään, löytää itsestään uusia voimavaroja tai vain oppia uuden tavan toimia erilaisissa tilanteissa. Sinulla on oikea hetki tehdä asioille jotain, juuri nyt.

Valmennuksesta muokataan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen kokonaisuus. Valmennusmenetelmät valitaan yksilöllisesti valmennettavan ominaisuuksien ja toiveiden mukaan. Kun haluat muutosta elämääsi ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen matkallasi, tervetuloa valmennukseen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä , niin sovitaan sinun valmennus-prosessille sopivat aikataulut!

Hanna valmentajana

Valmennan ihmisiä kokonaisvaltaiseen parempaan oloon. Joten ammatillisen opettajan ja tanssinopettajan tutkinnon lisäksi taskusta löytyy liikunnan ammattitutkinto,  sekä mentaalivalmennuksen Licensed Trainer of NLP™ja Licensed NLP Coach Trainer™.

Ihminen on kokonaisuus, jossa fyysinen-psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi ovat sidoksissa toisiinsa. Valmennuksissa ja koulutuksissa haluan huomioida jokaisen asiakkaani yksilönä ja auttaa heitä saavuttamaan haluamiaan tuloksia.Teen valmennuksia myös nettivalmennuksena, joten välimatkakaan ei ole este yhteistyölle.

Olen parhaimmillani, kun saan olla tekemisissä ihmisten kanssa.

Minun vahvuuteni kouluttajana ja valmentajana on selkeys, huumorintaju ja suuri intohimo auttaa asiakkaitani.

Tanssi, ja erityisesti paritanssit, ovat minun intohimoni, jossa voi haastaa itseään uuden oppimisessa, nollata pään ja nauttia liikkumisesta hyvän musiikin tahtiin sekä tavata uusia mielenkiintoisia ihmisiä.

Asiakkaani kertovat minusta:

”Sinulla on taito kohdata ihminen ja saada hänet tuntemaan olevansa tärkeä. Tiedät millon on aika antaa kannustusta ja millon vaatia enemmän. Kaiken taidon lisäksi positiivisuutesi on tarttuvaa!”

”Yksin jää herkästi jumiin liian suurten kysymysten äärelle. Valmentajan tuella ongelmat, haaveet ja tavoitteet saa jaettua sopivan konkreettisiin kokonaisuuksiin. Kun oma pää takkuaa kesken etenemisen, Hanna vuoronperää tönii ja nykii mieltä sopivaan suuntaan. Yhtään valmista vastausta ei saa, työ on tehtävä itse.”

”Ihastuin heti alussa siihen, että katse pidetään koko ajan eteenpäin.Hankalia aiheita työstäessä mennyt heittäytyy välillä tielle niin, että se on siivottava pois. Fokus pidetään silloinkin tulevassa ja komeroon mietitään sopivia välineitä negatiivisten ajatusten pöllyttämiseen.”

”Suosittelen lämpimästi tutustumaan Hannan valmennuksiin!