EtusivuHanna Tuominen

Hanna on iloinen ja helposti lähestyttävä. Hän jos kuka löytää jokaisesta pilvestä sen hopeareunuksen. Opetustyyli on rento ja selkeä, sekä aina pilke silmäkulmassa.

Hanna haastaa sinua huomaamattasi tekemään asioita eri tavalla kuin aikaisemmin ja oppimaan koko ajan uutta. Hannan opetusmetodi on ”keppi ja porkkana” -tyylinen, tosin sekin vähän uudella twistillä. Keppinä toimii Hannan tapa haastaa sinua ajattelemaan ja rikkomaan rajojasi sekä vanhoja uskomuksia. Porkkanana taas ovat omat uudet oivalluksesi asioiden oppimisesta ja uusista esiin nousseista kyvyistäsi, jotka saavat sinut loistamaan ja haluamaan tätä lisää.

Ota siis tunneille mukaasi leppoisa asenne ja halu kehittyä. Tunneilta löydät haasteita, vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena. Tanssissa riittää haasteita ja tekniikkaa opeteltavaksi juuri niin paljon kuin itse haluat. Tanssi niin kuin moni muukin asia on elämänmittainen matka – kun olet alkanut oppimaan, huomaat haluavasi oppia koko ajan enemmän. Ainoa vaikeus tanssimisessa on: kun olet aloittanut et halua lopettaa.

 

Hanna kertookin: ”Opetuksen laatu, kehittyminen ja ajankohtainen tieto on minulle tärkeää, Haluan ottaa opetuksessani huomioon oppilaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, joten ammatillisen opettajan ja tanssinopettajan tutkinnon lisäksi taskusta löytyy liikunnan ammattitutkinnon sekä mentaalivalmennuksen Licensed Trainer of NLP® sekä NLP Coach Trainer®.

Opetan monia paritansseja ympäri Suomea. Ja pyrin kehittämään niiden opetusta omassa työssäni aktiivisesti, kouluttautumalla itse sekä kouluttamalla ohjaajia/valmentajia. West coast swingiä kierrän opettamassa ja tuomaroimassa, myös ulkomailla. Ennen siirtymistä päätoimiseksi tanssinopettajaksi toimin ammatillisena opettajana useita vuosia, joten voisi sanoa opettamisen olevan minulle elämäntapa.

Tunneillani keskitytään tanssimiseen: hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön, musiikintulkintaan sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tanssiminen on hauskaa ja se pitää voida myös näyttää, laadukkaasti se tuntuu vielä paremmalta.

Haluan jokaisen kehittyvän, omalla tavallaan ja löytävän juuri itselleen sopivan tavan tanssia. Olen aloittanut tanssimisen vasta aikuisena, joten muistan kuinka haastavalta se saattaa alussa tuntua, mutta kuinka palkitsevaa uuden oppiminen ja kehittyminen on. Tämän vuoksi juuri tanssiharrastustaan aloittavat ihmiset ovatkin minun sydäntä lähellä.

Vaikka kilpailen aktiivisesti, on tanssissa tärkeintä silti sen sosiaalisuus. Tanssin mielelläni kaiken tasoisten tanssijoiden kanssa. Tanssia luodaan yhdessä, jossa molemmilla on oma tärkeä roolinsa, toisiaan täydentäen. Tanssi onkin parhaimmillaan täyttä tunnetta, yhdessä parin kanssa.”