Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §
EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

1. REKISTERINPITÄJÄ

HannaTuominenDance/ JavPro oy (jäljempänä ”me”, ”yritys” tai ”rekisterinpitäjä”)

Y-tunnus: 2298630-9

Kauriinkuja 11, 13720 Parola

2. REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Hanna Tuominen

014-5054522

hanna@hannatuominendance.com

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri

4. MIHIN TIETOJA KÄYTETÄÄN?

Tallentamiamme henkilötietoja käytetään:

  • asiakassuhteiden ylläpitämiseen
  • kirjanpidolliseen arkistointiin
  • toimintamme ja palveluidemme kehittämiseen
  • tuotteidemme ja palveluidemme mainonnan kohdistamiseen
  • asiakaspalvelun parantamiseen

Henkilötietojen käsittely asiakasrekisterissämme voi perustua asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin.

5. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA MISTÄ?

Henkilötiedot ovat peräisin suoraan rekisteröidyltä itseltään.

Rekisterissä käsitellään rekisterin käyttötarkoituksen ja rekisteröidyn oikean identifioinnin mukaisia tarpeellisia perustietoja. Näitä tietoja ovat:

Henkilön etu- ja sukunimi
Mahdollinen yrityksen nimi ja y-tunnus
Posti-/laskutusosoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

6. TIETOJEN LUOVUTUS JA SIIRTO

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä yrityksemme palvelun toteuttamisen kannalta (tilanteet jäljempänä). Tällöin tietoja luovutetaan vain lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa tai viranomaisten vaatimusten edellyttämällä tavalla.

Henkilötietoja voidaan välittää palveluntarjoajille rekisterin välttämättömän ylläpidon ja sen käyttötarkoituksien toteuttamiseksi. Henkilötietoihin ei anneta pääsyä enempää kuin on välttämätöntä palveluiden toteuttamiseksi. Mikäli tietoja siirretään palveluntarjoajalle, olemme varmistaneet yksityisyyden suojan toteutumisen lain vaatimalla tavalla.

Tietoja voidaan välittää esimerkiksi uutiskirjejärjestelmän toimittajalle. Tanssimatkojen yhteydessä luovutamme matkalle osallistuvien tiedot vastuulliselle matkanjärjestäjälle.

Mikäli jokin rekisterin ylläpidon kannalta välttämätön palveluntarjoaja sijaitsee EU-/ETA-alueen ulkopuolella, henkilötietojen siirto toteutetaan aina voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

7. TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kun on tarpeen tietojen käyttötarkoituksen kannalta, jonka jälkeen tiedot tuhotaan. Rekisterinpitäjän oikeutetun edun perusteella ja lainsäädännön vaatimin perustein (esim. kirjanpitolaki), joitakin tietoja on tarpeen säilyttää kauemmin.

8. REKISTERIN SUOJAUS

Tietokannat, joihin rekisterin tietoja tallennetaan, ovat teknisesti ja fyysisesti suojattu niin, että tietoihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, joille se on tarpeen työtehtävien hoitamiseksi. Tietokannat on suojattu käyttäjien henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja/tai salasanoilla. Myös käytetyt työasemat ja tallennusmediat, jotka sisältävät henkilötietoja, ovat salattuja.
Rekisterin tiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja tietojen käyttöä valvotaan lain vaatimalla tavalla. Varmistamme tietojen salaamisen myös silloin, jos rekisterin tietoja on tarpeen lähettää yrityksen ulkopuolelle.

9. REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus muun muassa:

  • tarkistaa, mitä tietoja sinusta on tallennettu rekisteriin
  • pyytää itseäsi koskevan henkilötiedon korjaamista tai täydentämistä
  • pyytää henkilötietojen poistamista rekisteristä
  • pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista
  • peruuttaa suostumus ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kun niiden käsittely perustuu suostumukseen

Mikäli henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen (esim. sähköpostin uutiskirje), sinulla on milloin tahansa oikeus perua tilaus. Mahdollisuuden uutiskirjeen perumiseen löydät jokaisen uutiskirjeen alalaidasta. Voit myös perua uutiskirjetilauksen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.

Tarkastus- ja poistopyynnöt tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen hanna@hannatuominendance.com. Pyyntöä ei voi tehdä puhelimitse. Tarkastuspyyntö on tehtävä henkilökohtaisesti ja annamme tiedot vain rekisteröidylle itselleen. Tarvittaessa voimme pyytää sinua tarkentamaan pyyntöä ja varmentamaan henkilöllisyytensä ennen pyynnön käsittelemistä.

Rekisterinpitäjällä on oikeus kieltäytyä poistopyynnön toteuttamisesta joiltakin osin laissa säädetyllä perusteella. Jos tietojen säilytys on välttämätöntä esim. sopimuksen tai lakisääteisen velvollisuuden vuoksi, tiedot voidaan säilyttää niin kauan kuin on tarpeen.

10. HENKILÖTIETOJEN KIELTO-OIKEUS

Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus kieltää käsittelemästä itseään koskevia tietoja markkinointia varten. Kielto voidaan osoittaa erikseen niin sähköpostimarkkinointiin kuin suoramainontaan postitse tai puhelimitse.
Mikäli haluat kieltää markkinoinnin jossakin edellä mainituista tai kaikissa, pyydämme ottamaan yhteyttä kirjallisesti asiakaspalveluumme hanna@hannatuominendance.com.

11. TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTTAMINEN

Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta.
Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 30.5.2018.