Tanssinopetus

Opetan monia paritansseja ympäri Suomea. Ja pyrin kehittämään niiden opetusta omassa työssäni aktiivisesti, kouluttautumalla itse sekä kouluttamalla ohjaajia/valmentajia. West coast swingiä kierrän opettamassa ja tuomaroimassa, myös ulkomailla. Ennen siirtymistä päätoimiseksi tanssinopettajaksi toimin ammatillisena opettajana useita vuosia, joten voisi sanoa opettamisen olevan minulle elämäntapa. 

Tunneillani keskitytään tanssimiseen: hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön, musiikintulkintaan sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tanssiminen on hauskaa ja se pitää voida myös näyttää, laadukkaasti se tuntuu vielä paremmalta.

Haluan jokaisen kehittyvän, omalla tavallaan ja löytävän juuri itselleen sopivan tavan tanssia. Olen aloittanut tanssimisen vasta aikuisena, joten muistan kuinka haastavalta se saattaa alussa tuntua, mutta kuinka palkitsevaa uuden oppiminen ja kehittyminen on. Tämän vuoksi juuri tanssiharrastustaan aloittavat ihmiset ovatkin minun sydäntä lähellä. 

”Olet pedagogisesti äärimmäisen pätevä. Parhaimpia opettajia mitä mulla on ollu. Kerrot keholla ja esimerkillä etkä luennoimalla.”

Vaikka kilpailen aktiivisesti, on tanssissa tärkeintä silti sen sosiaalisuus. Tanssin mielelläni kaiken tasoisten tanssijoiden kanssa. Tanssia luodaan yhdessä, jossa molemmilla on oma tärkeä roolinsa, toisiaan täydentäen. Tanssi onkin parhaimmillaan täyttä tunnetta, yhdessä parin kanssa.

Opetustyyli tunneilla on rento ja selkeä, sekä aina pilke silmäkulmassa. Ota siis tunneille mukaasi leppoisa asenne ja halu kehittyä. Tunneilta löydät haasteita vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena. Tanssissa riittää haasteita ja tekniikkaa opeteltavaksi juuri niin paljon, kuin itse haluat. Tanssi niin kuin moni muukin asia on elämänmittainen matka, kun olet alkanut oppimaan, huomaat haluavasi oppia koko ajan enemmän, ainoa vaikeus tanssimisessa on kun olet aloittanut et halua lopettaa.

Opetuksen laatu, kehittyminen ja ajankohtainen tieto on minulle tärkeää, ”Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän haluan tietää”. Haluan ottaa opetuksessani huomioon oppilaan kokonaisvaltaisuuden, joten ammatillisen opettajan ja tanssinopettajan tutkinnon lisäksi taskusta löytyy liikunnan ammattitutkinnon sekä mentaalivalmennuksen Licensed Trainer of NLP®. 

Opetettavat tanssilajit:

Perinteiset lavatanssit, kuten esim. foksi, tango, hitaat, hidas valssi, humppa, jenkka, rumba(bolero) ja cha cha.

Lisäksi opetan useita swing-tansseja, kuten bugg, fusku ja west coast swing.

Kurkkaa täältä miltä eri tanssilajit näyttävät.

Oppilaani ovat kertoneet minun olevan: ”Hanna sinusta tulee ensimmäisenä mieleen se tapa miten sä rakastat KAIKKIA sun oppilaita ja miten kaikki sun oppilaat rakastaa sua ja miten sä luot sellasta lämpöä ja valoa ympärillesi, että väsyneenäkin hymyilyttää, kun on aina niin iloinen ja valoinen meininki siellä sun tunneilla. Oon saanut susta sellasen käsityksen, että haluaisit että kaikki olis mahdollisimman onnellisia ja että haluat tehdä sen eteen töitä. Ja me ollaankin onnellisempia sen takia, että sinä oot meidän elämässä joka viikko. ”

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sellainen tanssikurssipaketti, kuin sinä haluat.

Valmennan useita tanssijoita eri puolella Suomea myös nettivalmennuksella, tämä on hyvä vaihtoehto esim. niille, jotka eivät pääse viikottaisille tunneille tai jos haluat kehittää omaa tanssiasi tehokkaasti eteenpäin.

Lisäksi voit kysyä minulta yksityistunteja, esim. oman harjoittelun avuksi tai häätanssia varten.

Olen lisäksi mukana projekteissa, joiden tarkoitus on tuoda paritanssia enemmän tunnetuksi, ja helpommin lähestyttäväksi kaikille, mm.opetusta työpaikoilla tai nuorille kouluissa. Lisäksi olen ollut mukana kaikissa Tanssihaaste projekteissa.

OTA YHTEYTTÄ