Tanssinopetus

Opetan erilaisilla kursseilla ja tapahtumissa, lisäksi voit kysyä minulta yksityistunteja. Valmennan useita tanssijoita eri puolella Suomea myös nettivalmennuksella, tämä on hyvä vaihtoehto esim. niille, jotka eivät pääse viikottaisille tunneille tai jos haluat kehittää omaa tanssiasi tehokkaasti eteenpäin.

_en_2548xx

Opetan perinteisiä lavatansseja, kuten foksi, tango, hitaat, hidas valssi, rumba(bolero) ja cha cha. Lisäksi opetan useita swing-tansseja, kuten bugg, fusku ja west coast swing.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sellainen paketti, kuin haluat.

Kurkkaa täältä miltä tanssit näyttävät.

Ennen kuin tanssi vei minut kokonaan, toimin ammatillisena opettajana useita vuosia. Voikin sanoa, että opettaminen on intohimoni. Tunneiltani löydät haasteita vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena.

Rakastan tanssia ja minusta on aivan mahtavaa huomata kuinka ihmiset oppivat, kehittyvät, huomaavat tekevänsä asioita mitä eivät hetki sitten vielä osanneet. Itse aloitin tanssimisen vasta aikuisena, joten muistan ja tiedän kuinka haastavalta se voi tuntua.

Oppilaani ovat kertoneet minun olevan:

”Hanna sinusta tulee ensimmäisenä mieleen se tapa miten sä rakastat KAIKKIA sun oppilaita ja miten kaikki sun oppilaat rakastaa sua ja miten sä luot sellasta lämpöä ja valoa ympärillesi, että väsyneenäkin hymyilyttää, kun on aina niin iloinen ja valoinen meininki siellä sun tunneilla. Oon saanut susta sellasen käsityksen, että haluaisit että kaikki olis mahdollisimman onnellisia ja että haluat tehdä sen eteen töitä. Ja me ollaankin onnellisempia sen takia, että sinä oot meidän elämässä joka viikko. ”

Opetuksen laatu ja ajankohtainen tieto on tärkeää, ja tämä kuljettaakin minua eri puolille maailmaa oppimaan uutta, parhaimmilta valmentajilta. ”Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän haluan tietää, ihminen ei koskaan ole täysin valmis”. Tanssi niin kuin moni muukin asia on elämänmittainen matka, kun olet alkanut oppimaan, huomaat haluavasi oppia koko ajan enemmän, ainoa vaikeus tanssimisessa on kun olet aloittanut et halua lopettaa.

Arvostan opetuksessa oppilaan kokonaisvaltaista opetusta ja hyvinvointia, joten tanssinopettajan koulutuksen lisäksi taskusta löytyy liikunnan ammattitutkinnon sekä mentaalivalmennuksen Licensed Trainer of NLP®.

”Olet pedagogisesti äärimmäisen pätevä. Parhaimpia opettajia mitä mulla on ollu. Kerrot keholla ja esimerkillä etkä luennoimalla.”

Olen lisäksi mukana projekteissa, joiden tarkoitus on tuoda paritanssia enemmän tunnetuksi, ja helpommin lähestyttäväksi kaikille, mm.opetusta nuorille kouluissa. Lisäksi olen ollut mukana kaikissa Tanssihaaste projekteissa.

OTA YHTEYTTÄ