Tanssinopetus

Toimin  päätoimisena tanssinopettajana, viikkotunteja minulla on pääosin eteläisessä Suomessa. Viikonloppuisin minut löytää eri puolelta Suomea erilaisista tanssitapahtumista.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sellainen paketti, kuin haluat.

Opetan erilaisilla kursseilla ja tapahtumissa, lisäksi voit kysyä minulta yksityistunteja. Valmennan useita tanssijoita eri puolella Suomea myös nettivalmennuksella, tämä on hyvä vaihtoehto esim. niille, jotka eivät pääse viikottaisille tunneille tai jos haluat kehittää omaa tanssiasi tehokkaasti eteenpäin.

_en_2548xxKaikista paritansseista löytyy omat ihanat erityispiirteensä. Kuitenkin swing tanssit, fusku, bugg ja tietenkin West coast swing ovat iskeneet suoraan sydämeeni. Uusimpana lajina Swedish fox ja sen tunnelma on vienyt minut mukanaan. Lisäksi opetan perinteisiä lavatansseja.

Kurkkaa täältä miltä tanssit näyttävät.

Ennen kuin tanssi vei minut kokonaan, toimin ammatillisena opettajana useita vuosia. Voikin sanoa, että opettaminen on intohimoni. Tunneiltani löydät haasteita vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena.

Näyttökuva 2017-05-01 kello 14.08.40Tunneillani keskitytään tanssimiseen: musiikintulkintaan, hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tanssiminen on hauskaa ja se pitää voida myös näyttää, laadukkaasti se tuntuu vielä paremmalta. Rakastan tanssia ja minusta on aivan mahtavaa huomata kuinka ihmiset oppivat, kehittyvät, huomaavat tekevänsä asioita mitä eivät hetki sitten vielä osanneet. Itse aloitin tanssimisen vasta aikuisena, joten muistan ja tiedän kuinka haastavalta se voi tuntua.

Oppilaani ovat kertoneet minun olevan:

”Hanna sinusta tulee ensimmäisenä mieleen se tapa miten sä rakastat KAIKKIA sun oppilaita ja miten kaikki sun oppilaat rakastaa sua ja miten sä luot sellasta lämpöä ja valoa ympärillesi, että väsyneenäkin hymyilyttää, kun on aina niin iloinen ja valoinen meininki siellä sun tunneilla. Oon saanut susta sellasen käsityksen, että haluaisit että kaikki olis mahdollisimman onnellisia ja että haluat tehdä sen eteen töitä. Ja me ollaankin onnellisempia sen takia, että sinä oot meidän elämässä joka viikko. ”

Opetuksen laatu ja ajankohtainen tieto on tärkeää, ja tämä kuljettaakin minua eri puolille maailmaa oppimaan uutta, parhaimmilta valmentajilta. ”Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän haluan tietää, ihminen ei koskaan ole täysin valmis”. Tanssi niin kuin moni muukin asia on elämänmittainen matka, kun olet alkanut oppimaan, huomaat haluavasi oppia koko ajan enemmän, ainoa vaikeus tanssimisessa on kun olet aloittanut et halua lopettaa.

”Olet pedagogisesti äärimmäisen pätevä. Parhaimpia opettajia mitä mulla on ollu. Kerrot keholla ja esimerkillä etkä luennoimalla.”

OTA YHTEYTTÄ