Ladies Night

Tämä ilta on suunnattu naisille. Illan aikana treenataan omaa tanssia ja mietitään seuraajan roolia. Haastamme omaa ajattelua ja vahvistamme omaa sisäistä tanssijaa. Ja tietenkin nautitaan yhteisestä illasta muiden upeiden naisten kanssa.

Ladies Night on pieni pala juhlaa, hyvässä seurassa.

Koko illan hinta: 40€

Pori 13.9.2019

Kurssi on tarkoitettu seuraajille, jotka haluavat parantaa omaa tanssiaan ja rohkaistua tulkitsemaan musiikkia enemmän.
Teemme harjoituksia, joiden avulla hahmotamme omaa vartaloa, sen käyttöä ja lisäämme liikkuvuutta. Harjoittelemme vienti-seuraamisen saloja.
Pohdimme yhdessä mistä itseluottamus muodostuu ja miten voimme sitä vahvistaa, miten voimme nauttia tanssimisesta entistä enemmän. Hyppäämme jopa hieman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta turvallisessa ympäristössä yhdessä muiden kanssa.

Jokainen ilta aloitetaan lasillisella suomalaista Lehtikuohua. Pieni pala juhlaa, ihanien naisten kanssa.

”Mukana olleena suosittelen kaikille. Ilman itsensä haastamista ja epämukavuusalueella olemista ei kehity. Ja totisesti, saimme haastaa hauskojen, rentouttavien, haastavien, ajatuksia tuovien ja vievien sekä hulluttelevien harjoitusten kanssa. Kiitos Hanna ja Ladyt!”

Seuraajan suurimpia valttikortteja on oman kehon tuntemus ja hallinta. Tanssitekniikka on rentoutta ja kykyä liikkua kontrolloidusti, omien jalkojen päällä, hyvää ja hallittua tasapainoa (hyvä keskivartalon tuki ja kontrolli). Oman liikkeen ja liikkumisen hallinta suojelee sinua myös loukkaantumisilta ja yllättäviltä vienneiltä. Tasapaino, pyörimistekniikka, tuntuma ja yhteys pariin. ”Hyvän seuraajan kanssa tuntuu, kuin seuraaja olisi viejän vartalon jatke, joka jatkaa liikettä melkein ajatuksesta, kuitenkaan ennakoimatta.” 

Meidän oma mieli on lisäksi joskus haastava, ja estää meitä tanssimasta niin hyvin kuin pystyisimme ja toisaalta ehkä myös yrittämästä uusia asioita. Seuraaminen on myös luottamista, irtipäästämistä ja rohkeutta luottaa pariin ja yhteiseen tekemiseen. Millainen tanssija/persoona sinä olet, miten tuot sen esille? Seuraamisen ei tarvitse olla aivotonta seuraamista, se on parhaimmillaan aktiivista osallistumista yhdessä parin kanssa.

Ladies Night on ilta, jossa tutustumme toisiin upeisiin naisiin. Kursseilla ja tansseissa emme usein ehdi tutustua tai keskustella muiden naisten kanssa. Ladies Nightissa pääsemme tekemään tutustumaan muihin ja saamme myös tukea oman tanssin kehittämiseen. Sinulla on mahdollisuus tulla juuri sellaiseksi tanssijaksi, kuin sinä haluat.

”Kiitos todella mukavasta ja hyvästä illasta! Suosittelin jo eteenpäin.”

Seuraavat sovitut Ladies Night illat:

Ilmoittaudu mukaan! hanna@hannatuominendance.com

Voit myös pyytää omalle paikkakunnallesi Ladies Nightia, lähetä Hannalle viestiä