DanceLadies™

DanceLadies™ Online – Uusi harjoittelumuoto paritanssiin, Ladies only

Löydä oma tapasi kokea ja ilmaista tanssia kokonaisvaltaisesti.

DanceLadies™ online eli DLadies on online tanssikurssi naisilta naisille, seuraajan aktiivisen roolin vahvistamiseen paritanssissa ja oman tanssillisuuden löytämiseen ja kehittämiseen, olitpa tanssinut vähän tai paljon.

Haluan saada lisätietoa DanceLadies kurssista. Saat lisäksi alennuskoodin DanceLadies kurssille sekä ennakkotiedon ilmoittautumisen avaamisesta.

Kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa. DLadies online koostuu neljän viikon valmennusjaksosta. Joka viikko saat harjoitusvideo paketin, jonka avulla pääset harjoittelemaan viikon aiheita.

Kurssilla voit harjoitella rauhassa omaan tahtiisi, keskittyä itseesi ja omaan kehoosi, saat ideoita miten harjoitella tanssia yksin ja tanssikursseilla. 

Monet harjoitteet eivät ole tanssilajisidonnaisia, yhdistämme opittuja asioita suljetun ja avoimen otteen tansseihin. Lisäksi saat vinkkejä oman kehon vahvistamiseen, liikkuvuuteen ja lihashuoltoon. Kaikki materiaali on jaksotettu teemoittain videoiksi, joten voit palata niihin uudelleen oman aikataulusi mukaan.

Mitä sitten opettelemme?

Paritanssi on paljon muutakin kuin tanssin perusaskeleet ja kuviot. Ja se muu on tämän kurssin sisältö. Tältä kurssilta saat työvälineitä omien vahvuuksien löytämiseen ja oman tanssillisuuden kehittämiseen sekä löydät oman tapasi tulkita musiikkia. Tanssiessa tulee tilanteita, ”tyhjiä hetkiä”, jolloin voisi tehdä jotain omaa juttua, mutta mitä? Tähän ja moneen muuhun kysymykseen DanceLadies antaa vastauksen. Kaikkia näitä taitoja voit hyödyntää myöhemmin yhdessä parin kanssa tanssiessasi. Kurssilla yhteisöllisyys ja vertaistuki on tärkeää, voit haastaa omaa ajatteluasi erilaisten harjoitusten avulla sekä lisätä rohkeutta ja omaa henkilökohtaista hyvinvointia tanssissa ja myös sen ulkopuolella.

Kurssin alussa keskitymme löytämään tanssin iloa liikkumisesta ja omasta vartalonkäytöstä ilman lajisidonnaisuuksia. Opettelemme käsien ja kehon käyttöä, tanssi- ja askeltekniikkaa sekä vasteita. Kaikkia niitä asioita joista on apua myös parin kanssa tanssiessasi.

Kun opit kuuntelemaan kehoasi ja liikuttamaan sitä eri tavoin, on tähän helppoa lisätä minkä tahansa lajin askelkuviot. Kehon liikuttamisella tarkoitetaan mm. käsien sulavaa käyttöä, vartalon rotaatioita ja kehon kokonaisvaltaista hallintaa. Lisäksi kurssilla käymme läpi kehonhuoltoa, hyvinvointia sekä pieniä voimaharjoitteita, joiden tarkoituksena on vahvistaa ja tehdä vartalonkäytöstä sulavaa. Kurssin lopussa käytämme aikaa yhdistääksemme nämä opitut asiat eri tanssilajeihin. Tanssistasi tulee sujuvaa ja löydät uudenlaisen tanssimisen ilon ja luovuuden, myös yhdessä parin kanssa.

Kurssin aikana sivuamme myös hieman henkistä hyvinvointia sekä omaa ajatteluamme sekä sen vaikutusta tanssiin. Suljetussa Facebook-ryhmässä pääset jakamaan ajatuksiasi ja saat vertaistukea monilta mahdollisesti samojen ongelmien parissa kamppailevilta. Vaihtuvien viikkotehtävien myötä pääset haastamaan itseäsi uusilla tavoilla ja nauttimaan uuden oppimisesta sekä huimasta kehityksestä. Ryhmän yhteishenki ja tsemppaus on tärkeää koko matkan ajan ja tässä onkin loistava mahdollisuus myös verkostoitua eri paikkakunnilta olevien tanssijoiden kanssa. 

Kurssin opettajat

Tälle kurssille on tarkoin valittu Suomen parhaimmat naistanssinopettajat omissa lajeissaan sekä muita liikunnan alan ammattilaisia. 

Hanna Tuominen, Sari Majuri, Reetta Koivuniemi ja Alina Mustamaa.

Opettajina toimivat lajeissaan maan parhaat tanssinopettajat ja liikunnan alan amattilaisia,naisia tietysti.Verkkovalmennuksen aikana ja sen jälkeen saat pysyvän jäsenyyden DanceLadies ryhmään Facebookissa, jossa pääset keskustelemaan muiden ihanien naisten kanssa eri aiheista. Lisäksi pääset treenaamaan yhdessä zoomin livetreeneissä. Saat käyttöösi tehtäväkirjan jonka avulla voit suunnitella tanssiharjoitteluasi, haastaa omaa ajatteluasi sekä kirjoittaa matkan varrella ajatuksia ylös. 

Haluan saada lisätietoa DanceLadies kurssista. Saat lisäksi alennuskoodin DanceLadies kurssille sekä ennakkotiedon ilmoittautumisen avaamisesta.

Tanssikurssin hinta 59€

Kurssille otetaan mukaan vain rajallinen määrä osallistujia, jotta pystymme takaamaan rennon, rohkaisevan ja luottamuksellisen ilmapiirin oppimiselle.

Kurssin aloitus viikolla 24.

Tanssikurssin materiaali on käytössäsi 6kk ostopäivästä.


DanceLadies night

DanceLadies night eli DLadies ilta on suunnattu naisille. Illan aikana treenataan omaa tanssia ja mietitään seuraajan roolia. Haastamme omaa ajattelua ja vahvistamme omaa sisäistä tanssijaa. Ja tietenkin nautitaan yhteisestä illasta muiden upeiden naisten kanssa.

DLadies Night on pieni pala juhlaa, hyvässä seurassa.

Kurssi on tarkoitettu seuraajille, jotka haluavat parantaa omaa tanssiaan ja rohkaistua tulkitsemaan musiikkia enemmän.
Teemme harjoituksia, joiden avulla hahmotamme omaa vartaloa, sen käyttöä ja lisäämme liikkuvuutta. Harjoittelemme vienti-seuraamisen saloja.
Pohdimme yhdessä mistä itseluottamus muodostuu ja miten voimme sitä vahvistaa, miten voimme nauttia tanssimisesta entistä enemmän. Hyppäämme jopa hieman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta turvallisessa ympäristössä yhdessä muiden kanssa.

”Mukana olleena suosittelen kaikille. Ilman itsensä haastamista ja epämukavuusalueella olemista ei kehity. Ja totisesti, saimme haastaa hauskojen, rentouttavien, haastavien, ajatuksia tuovien ja vievien sekä hulluttelevien harjoitusten kanssa. Kiitos Hanna ja Ladyt!”

Seuraajan suurimpia valttikortteja on oman kehon tuntemus ja hallinta. Tanssitekniikka on rentoutta ja kykyä liikkua kontrolloidusti, omien jalkojen päällä, hyvää ja hallittua tasapainoa (hyvä keskivartalon tuki ja kontrolli). Oman liikkeen ja liikkumisen hallinta suojelee sinua myös loukkaantumisilta ja yllättäviltä vienneiltä. Tasapaino, pyörimistekniikka, tuntuma ja yhteys pariin. ”Hyvän seuraajan kanssa tuntuu, kuin seuraaja olisi viejän vartalon jatke, joka jatkaa liikettä melkein ajatuksesta, kuitenkaan ennakoimatta.” 

Meidän oma mieli on lisäksi joskus haastava, ja estää meitä tanssimasta niin hyvin kuin pystyisimme ja toisaalta ehkä myös yrittämästä uusia asioita. Seuraaminen on myös luottamista, irtipäästämistä ja rohkeutta luottaa pariin ja yhteiseen tekemiseen. Millainen tanssija/persoona sinä olet, miten tuot sen esille? Seuraamisen ei tarvitse olla aivotonta seuraamista, se on parhaimmillaan aktiivista osallistumista yhdessä parin kanssa.

DLadies Night on ilta, jossa tutustumme toisiin upeisiin naisiin. Kursseilla ja tansseissa emme usein ehdi tutustua tai keskustella muiden naisten kanssa. Ladies Nightissa pääsemme tekemään tutustumaan muihin ja saamme myös tukea oman tanssin kehittämiseen. Sinulla on mahdollisuus tulla juuri sellaiseksi tanssijaksi, kuin sinä haluat.

”Kiitos todella mukavasta ja hyvästä illasta! Suosittelin jo eteenpäin.”

Seuraavat sovitut DLadies Night illat:

Ilmoittaudu mukaan! hanna@hannatuominendance.com

Voit myös pyytää omalle paikkakunnallesi Ladies Nightia, lähetä Hannalle viestiä