Henkilökohtainen valmennus

Mitä on henkilökohtainen (mentaali) valmennus?

Oletko juuri nyt, niin onnellinen kuin haluaisit?

Tarvittavan muutoksen aikaansaaminen yksin voi usein olla hankalaa. Olemme usein niin tottuneita tekemään asioita tutuilla ja turvallisilla tavoilla, että tiedostamaton mielemme vastustaa siirtymistä uuteen – vaikka tietoisesti tietäisimmekin sen olevan meille hyväksi. Siksi henkilökohtainen valmennus ja ulkopuolisen valmentajan, coachin apu voi olla joskus tarpeen.

Koetko voivasi vaikuttaa elämääsi ja siihen millaiseksi se on muodostunut?

Tuleeko eteesi tilanteita joissa et pysty toimimaan niin kuin haluaisit?

Kärsitkö ehkä esiintymisjännityksestä, peloista, etkö kykene sellaiseen suoritukseen kuin haluaisit?

Haluaisitko ehkä parantaa itsetuntoasi, pystyä tekemään parempia päätöksiä, nopeammin vai haluaisitko ehkä muuttaa jonkin epämieluisan tavan?

Tai entä jos pystyisit kommunikoimaan tai rentoutumaan paremmin? Henkilökohtaisestavalmennuksesta olisi sinulle silloin varmasti hyötyä.

Henkilökohtainen mentaalivalmennus pohjautuu NLP.hen. Tarkoituksena on auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja voimavarasi, jotka auttavat sinua pääsemään juuri siihen olotilaan kuin itse haluat.
Kuka tahansa voi tulla mentaalivalmennukseen. Voit olla kilpaurheilija, harrastaja, opiskelija, työtön, kotiäiti, esimies, kuka tahansa, joka haluaa muuttaa suuntaa elämässään, löytää itsestään uusia voimavaroja tai vain oppia uuden tavan toimia erilaisissa tilanteissa. Joskus me huomaamattamme ajaudumme eräänlaiseen silmukkaan, jossa me toistetaan samoja toimintamalleja ja saamme samanlaisia tuloksia.  Sinulla on oikea hetki tehdä asioille jotain, juuri nyt.

Onelife1


Kaikkein hienointa mentaalivalmennuksessa on se, että siinä lähtökohtana on nykyhetki ja huomionsuunta on tulevaisuudessa. Ei ole väliä minkälaisia haasteita sinulla on ollut tai missä ja miten olet elämäsi tähän asti viettänyt. Mentaalivalmennus sopii juuri sinulle, kun haluat olla parempi siinä mitä jo nyt olet ja se sopii, kun haluat löytää jotain ihan uutta itsestäsi ja elämästäsi.

Sinä päätät mitä haluat. Henkilökohtainen valmennus lähtee aina sinun omista tarpeistasi ja tavoitteistasi. Kun tavoitteet ovat selvillä, silloin voit löytämää kaikkein tarkoituksenmukaisimmat tavat, uskomukset, sekä ajattelu- ja toimintamallit näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä niin etsitään sinulle keinot löytää haluamasi suunta elämääsi