Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus voi olla työhön liittyvää valmennusta tai omaan henkilökohtaiseen kehitykseen tähtäävää. Sinä päätät.

Oletko juuri nyt, niin onnellinen kuin haluaisit? Koetko voivasi vaikuttaa elämääsi, aikatauluihisi ja siihen millaiseksi se on muodostunut? Tuleeko eteesi tilanteita joissa et pysty toimimaan niin kuin haluaisit?

Tarvittavan muutoksen aikaansaaminen yksin voi usein olla hankalaa. Olemme usein niin tottuneita tekemään asioita tutuilla ja turvallisilla tavoilla, että tiedostamaton mielemme vastustaa siirtymistä uuteen – vaikka tietoisesti tietäisimmekin sen olevan meille hyväksi.

Siksi henkilökohtainen valmennus ja ulkopuolisen valmentajan, coachin apu voi olla joskus tarpeen. Minun tehtävä on tukea, auttaa ja joskus myös haastaa sinun valintasi ja ajatuksesi, jotta sinä pääset siihen tavoitteeseen mitä haluat.

Haluatko ehkä:

 • löytää oman elämäsi suunnan, selkiyttää arvojasi? 
 • kirkastaa tavoitteitasi ja suuntaa elämässä?
 • parantaa terveyttäsi tai saada työkaluja elämäntapamuutoksen toteuttamiseen? 
 • vähentää kiirettä ja stressiä elämässäsi? 
 • oppia arvostamaan itseäsi enemmän? 
 • oppia ymmärtämään itseäsi ja muita paremmin?
 • oppia rentoutumaan?
 • päästää irti rajoittavista uskomuksista tai ajatuksista?
 • Onko sinulla haasteita ihmissuhteissa, kaipaatko välineitä, kuinka ymmärtää toista ihmistä tai itseäsi ja omia reaktioitasi?
 • Kaipaatko elämääsi rohkeutta toteuttaa unelmasi?
 • Kärsitkö ehkä esiintymisjännityksestä tai muista peloista?
 • Etkö kykene sellaiseen suoritukseen kuin haluaisit? 

Omien rajoittavien ajatusten ja uskomusten voima on valtava, ne estävät meitä saavuttamasta sen mitä eniten haluaisimme. Kun tunnistat omat rajoittavat uskomuksesi  ja tiedät mitä tehdä niiden muokkaamiseksi. Usko omaan itseen, omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin lisääntyy.

Henkilökohtainen valmennus pohjautuu NLP.hen. Tarkoituksena on auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja voimavarasi, jotka auttavat sinua pääsemään juuri siihen olotilaan kuin itse haluat.

Kuka tahansa voi tulla henkilökohtaiseen valmennukseen. Voit olla kilpaurheilija, harrastaja, opiskelija, työtön, kotiäiti, esimies, kuka tahansa, joka haluaa muuttaa suuntaa elämässään, löytää itsestään uusia voimavaroja tai vain oppia uuden tavan toimia erilaisissa tilanteissa. Sinulla on oikea hetki tehdä asioille jotain, juuri nyt.

Onelife1

Kaikkein hienointa mentaalivalmennuksessa on se, että siinä lähtökohtana on nykyhetki ja huomionsuunta on tulevaisuudessa. Ei ole väliä minkälaisia haasteita sinulla on ollut tai missä ja miten olet elämäsi tähän asti viettänyt. Mentaalivalmennus sopii juuri sinulle, kun haluat olla parempi siinä mitä jo nyt olet ja se sopii, kun haluat löytää jotain ihan uutta itsestäsi ja elämästäsi.

Valmennuksesta muokataan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen kokonaisuus ja valmennusmenetelmät valitaan yksilöllisesti valmennettavan ominaisuuksien ja toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä niin etsitään sinulle keinot löytää haluamasi suunta elämääsi

IMG_0807