Muut palvelut

Tanssinopetus on muutakin, kuin kurssimuotoista opetusta. Samoin kuin muillakin, joskus tanssija/ tanssinharrastaja tarvitsee myös toisenlaista valmennusta.

Yksityisopetus 

Jokaiselle yksilöllisesti rakennettu tanssitunti, kyseessä voi olla aloitteleva tai jo pidempään harrastanut tanssija. Tunnilla keskitytään juuri sinuun.

Videovalmennus

Tämä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka et pääse osallistumaan säännölliseen tanssiopetukseen, tai haluat lisävalmennusta viikkotuntien/yksityisopetuksen välillä.

Joskus oma ajattelu estää meitä saavuttamasta haluamiasi tavoitteita. Kilpaileminen jännittää, tuntuu ettei enää opi mitään sekä monia muita haastavia tilanteita. Silloin apu voi löytyä henkilöjohtaisesta (mentaali) valmennuksesta tai tanssin yksilövalmennuksesta, jossa etsitään sinulle parempi tapa toimia, jotta saat haluamiasi tuloksia elämässäsi.

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvoiva mieli onnellinen keho-valmennus

Oletko miettinyt, että haluaisit voida paremmin? Tuntuuko ettei aika riitä itsestä huolehtimiseen?Ahdistaako jo ajatuskin ensi kesän uimarannoista? Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa tilannetta.

Kyseessä ei ole laihdutusryhmä, vaan kehon- ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä valmennus. Toki hyvillä valinnoilla saattaa keho haluta ylimääräisestä taakasta luopua. Valmennuksessa pyritään löytämään helppoja tapoja lisätä päivittäistä aktiivisuutta. Saat vinkkejä rentoutumiseen, lepoon, kehonhuoltoon sekä treenaamiseen. Mietitään miten ravinto vaikuttaa sinun hyvinvointiisi. Ja jotta tulokset tulevat olemaan pitkäkestoisia, pureudutaan myös ajatusmaailmaasi, joka on ehkä aiemmin estänyt sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

Mitä tämä vaatii sinulta? Sitoutumista ja halua haastaa itsesi ja päivittäiset valintasi. Mitä sinä saat? Tuen ja konkreettisia keinoja, kuinka pienillä muutoksilla saada aikaan, mahdollisesti isojakin muutoksia ajattelussa sekä hyvinvoinnissa.

Laita minulle sähköpostia osoitteeseen hanna@hannatuominendance.com ja kerro itsestäsi ja tilanteestasi sekä mihin erityisesti haluaisit tukea, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti.