Muut palvelut

Tanssinopetus on muutakin kuin kurssimuotoista opetusta. Samoin kuin muillakin, joskus tanssija/ tanssin harrastaja tarvitsee myös toisenlaista valmennusta.

Yksityisopetus 

Jokaiselle yksilöllisesti rakennettu tanssitunti, kyseessä voi olla aloitteleva tai jo pidempään harrastanut tanssija. Tunnilla keskitytään juuri sinuun.

Videovalmennus

Tämä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka et pääse osallistumaan säännölliseen tanssiopetukseen, tai haluat lisävalmennusta viikkotuntien/yksityisopetuksen välillä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Joskus oma ajattelu estää meitä saavuttamasta haluamiasi tavoitteita. Kilpaileminen jännittää, tuntuu ettei enää opi mitään sekä monia muita haastavia tilanteita. Silloin apu voi löytyä henkilöjohtaisesta (mentaali) valmennuksesta tai tanssin yksilövalmennuksesta, jossa etsitään sinulle parempi tapa toimia, jotta saat haluamiasi tuloksia elämässäsi.

Henkilökohtainen valmennus

Mitä on henkilökohtainen (mentaali) valmennus?

Oletko juuri nyt, niin onnellinen kuin haluaisit?

Tarvittavan muutoksen aikaansaaminen yksin voi usein olla hankalaa. Olemme usein niin tottuneita tekemään asioita tutuilla ja turvallisilla tavoilla, että tiedostamaton mielemme vastustaa siirtymistä uuteen – vaikka tietoisesti tietäisimmekin sen olevan meille hyväksi. Siksi henkilökohtainen valmennus ja ulkopuolisen valmentajan, coachin apu voi olla joskus tarpeen.

Koetko voivasi vaikuttaa elämääsi ja siihen millaiseksi se on muodostunut?

Tuleeko eteesi tilanteita joissa et pysty toimimaan niin kuin haluaisit?

Kärsitkö ehkä esiintymisjännityksestä, peloista, etkö kykene sellaiseen suoritukseen kuin haluaisit?

Haluaisitko ehkä parantaa itsetuntoasi, pystyä tekemään parempia päätöksiä, nopeammin vai haluaisitko ehkä muuttaa jonkin epämieluisan tavan?

Tai entä jos pystyisit kommunikoimaan tai rentoutumaan paremmin? Henkilökohtaisestavalmennuksesta olisi sinulle silloin varmasti hyötyä.

Henkilökohtainen mentaalivalmennus pohjautuu NLP.hen. Tarkoituksena on auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja voimavarasi, jotka auttavat sinua pääsemään juuri siihen olotilaan kuin itse haluat.
Kuka tahansa voi tulla mentaalivalmennukseen. Voit olla kilpaurheilija, harrastaja, opiskelija, työtön, kotiäiti, esimies, kuka tahansa, joka haluaa muuttaa suuntaa elämässään, löytää itsestään uusia voimavaroja tai vain oppia uuden tavan toimia erilaisissa tilanteissa. Joskus me huomaamattamme ajaudumme eräänlaiseen silmukkaan, jossa me toistetaan samoja toimintamalleja ja saamme samanlaisia tuloksia.  Sinulla on oikea hetki tehdä asioille jotain, juuri nyt.

Onelife1
Kaikkein hienointa mentaalivalmennuksessa on se, että siinä lähtökohtana on nykyhetki ja huomionsuunta on tulevaisuudessa. Ei ole väliä minkälaisia haasteita sinulla on ollut tai missä ja miten olet elämäsi tähän asti viettänyt. Mentaalivalmennus sopii juuri sinulle, kun haluat olla parempi siinä mitä jo nyt olet ja se sopii, kun haluat löytää jotain ihan uutta itsestäsi ja elämästäsi.

Sinä päätät mitä haluat. Henkilökohtainen valmennus lähtee aina sinun omista tarpeistasi ja tavoitteistasi. Kun tavoitteet ovat selvillä, silloin voit löytämää kaikkein tarkoituksenmukaisimmat tavat, uskomukset, sekä ajattelu- ja toimintamallit näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä niin etsitään sinulle keinot löytää haluamasi suunta elämääsi

Fascia-kehonhuoltotunti

Toimin myös Fascia ohjaajana, kysy tarjousta tunneista paikkakunnallesi. Itse huomaan  Fascia harjoittelun aloitettuani, kuinka liikkuvuuteni on parantunut ja lihaskireydet hellittäneet. Nautin Fascia liikkeiden jatkuvuudesta ja tanssillisuudesta.

_DSC4945___________________

Mitä on Fascia-kehonhuolto

Fascia-kehonhuolto on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä ryhmäliikuntakonsepti, jonka tarkoituksena on kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi. Fascia-kehonhuolto perustuu myofaskioiden, eli kehon lihaskalvoketjujen, läpikäymiseen ja niiden kautta koko kehon voimantuoton, tasapainon, koordinaatiokykyvyn sekä liikkuvuuden parantamiseen.

Fascia-tunnit ovat kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua. Tavoitteena on samalla rauhoittuminen, rentoutuminen ja keskittyminen oman hengityksen rytmissä. Fascia-harjoitteluperiaatteet perustuvat tutkimustietoon sekä fysioterapeutin ammattitaitoon ja kokemukseen toiminnallisesta liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelusta käytännössä.

Toiminnallista aktiivista liikkuvuusharjoittelua tarvitaan kehon liikkuvuuden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Faskia on kolmiuloitteinen kerroksellinen kudos, jonka kerrosten tulisi liukua vapaasti suhteessa toisiinsa. Staattinen pitkäkestoinen venytys ei ole paras tapa edistää kalvokerrosten välistä liukumista vaan tarvitaan dynaamista liikettä. Rasitus ja vammat voivat estää kalvokerrosten välistä liukumista ja aiheuttaa liikerajoitteita ja kipua. Tästä syystä toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu on yhtä tärkeä osa kehonhuoltoa kuin venyttely.

Fascia-harjoittelu sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta!

Työhyvinvointi

Haluaisitko auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin? 

Työhyvinvointi valmennus räätälöidään aina jokaiselle yritykselle erikseen. Valmennus voi pitää sisällään erilaisia liikuntamuotoja, luentoa esim. stressin hallinnasta tai terveellisestä ruokavaliosta. Tai miltä kuulostaisi kunnon hikipintaan lihaskunto- ja liikkuvuustreeni. Sinä päätät.

”Kaikesta työstä tulee luovaa silloin, kun sen tekijä haluaa tehdä sen hyvin – tai vielä paremmin.” – Kirjailija John Updike (1932 – 2009) 

Työhyvinvointivalmennus on tarkoitettu työyhteisöille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään työntekijöidensä hyvinvointia ja jaksamista sekä parantamaan työyhteisön vuorovaikutusta. Henkilöstön voidessa hyvin, myös sairauspoissaolot ja työuupumus vähenevät, vaikuttaen suoraan yrityksen henkilöstömenoihin ja tuottavuuteen.

Hyvinvoiva henkilöstö on tyytyväisempää työhönsä, ja näin myös tuottavuus ja stressin hallinta on parempaa.

Yritysvalmennuspaketit toteutetaan ryhmävalmennuksena. Lisäksi saatavana on myös yksilö tai pienryhmä valmennuksia. Kaikki valmennukset ja niiden sisältö räätälöidään jokaiselle tilaajalle sopivaksi. Voit vaikuttaa millaisen päivän haluat järjestää työntekijöillesi.

Esimerkki valmennus:

Energiaa työpäivään -valmennus yrityksille

Tilaa valmennuspäivä, jolla parannat työyhteisösi jaksamista ja hyvinvointia!

Paketti koostuu 3-4 erilaisesta osiosta.

Sisältö:

Lisää liikettä! Fascia- kehonhuoltotunti tai tanssitunti (soolo- tai paritanssi)

Yhteistyön voima! Parannetaan yhteistyötä ja kommunikaatiota liikkumalla yhdessä, haastetaan työyhteisön rajoja. (Sisältöä muokataan tilaajan toiveiden mukaan, Mm. Improvisaatio, yhteistoiminnallinen tekeminen, palautteen antaminen, työyhteisön aarrekartta, heittäytyminen ja luovuus.)

Ravinto vaikuttaa! Aktiivinen luento miten ruokit itseäsi henkisesti tai fyysisesti. (Sisältöä muokataan tilaajan toiveiden mukaan; mm. hyvä ravinto, palautuminen, tavoitteiden asettaminen, ajattelun ja tunteiden hallinta, työn ja yksityiselämän tasapainoinen hallinta)

Jaksaa jaksaa! Nyt puristetaan hiki pintaan, lihaskuntoa ja sykettä nostava treeni (Sisältö muokataan tilaajan toiveiden mukaan)

OTA YHTEYTTÄ: Hanna Tuominen, p.041-5054522, hannatuominendance@gmail.com

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvoiva mieli onnellinen keho-valmennus

Oletko miettinyt, että haluaisit voida paremmin? Tuntuuko ettei aika riitä itsestä huolehtimiseen?Ahdistaako jo ajatuskin ensi kesän uimarannoista? Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa tilannetta.

Kyseessä ei ole laihdutusryhmä, vaan kehon- ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä valmennus. Toki hyvillä valinnoilla saattaa keho haluta ylimääräisestä taakasta luopua. Valmennuksessa pyritään löytämään helppoja tapoja lisätä päivittäistä aktiivisuutta. Saat vinkkejä rentoutumiseen, lepoon, kehonhuoltoon sekä treenaamiseen. Mietitään miten ravinto vaikuttaa sinun hyvinvointiisi. Ja jotta tulokset tulevat olemaan pitkäkestoisia, pureudutaan myös ajatusmaailmaasi, joka on ehkä aiemmin estänyt sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

Mitä tämä vaatii sinulta? Sitoutumista ja halua haastaa itsesi ja päivittäiset valintasi. Mitä sinä saat? Tuen ja konkreettisia keinoja, kuinka pienillä muutoksilla saada aikaan, mahdollisesti isojakin muutoksia ajattelussa sekä hyvinvoinnissa.

Laita minulle sähköpostia osoitteeseen hanna@hannatuominendance.com ja kerro itsestäsi ja tilanteestasi sekä mihin erityisesti haluaisit tukea, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti.

Näyttökuva 2017-05-01 kello 14.08.40