Muut palvelut

Tanssinopetus on muutakin, kuin kurssimuotoista opetusta. Samoin kuin muillakin, joskus tanssija/ tanssinharrastaja tarvitsee myös toisenlaista valmennusta.

Yksityisopetus 

Jokaiselle yksilöllisesti rakennettu tanssitunti, kyseessä voi olla aloitteleva tai jo pidempään harrastanut tanssija. Tunnilla keskitytään juuri sinuun.
Jos et ole ihan varma mitä treenata tai mietit treenaatko oikein jotain tiettyä asiaa. Vastaus tähän voisi olla yksäri. Yksityisopetus toteutetaan rajoitusten aikana etäyksärinä. Etäyksäreillä voidaan käsitellä aiheita sen mukaan mitä oppilas/pari toivoo (esim. tanssitekniikkaa, kuvioita, musiikintulkintaa, tanssin haasteita jne.) Tapaamiset toteutetaan zoomin välityksellä. Hinta: 35€/30min

Videovalmennus

Tämä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka et pääse osallistumaan säännölliseen tanssiopetukseen, tai haluat lisävalmennusta viikkotuntien/yksityisopetuksen välillä.

Videopalauteessa saat arvion miltä tanssisi näyttää, millaisiin asioihin omassa treenaamisessaan kannattaa kiinnittää huomiota. Eli oppilas laittaa minulle n.1-1,5min videon, jonka analysoin valmennusohjelmassa, joten saat palautteen äänellä sekä visuaalisesti videolla, sekä ehdotuksen harjoitteista. Hinta: 20€/ video

Olen tehnyt videopalautteita ja etäyksäreitä jo useamman vuoden, ja huomannut, että niiden avulla pääsee omassa treenaamisessa mukavasti eteenpäin, vaikka eihän nämä ihan livevalmennusta voitakaan. Kuka tahansa voi hyötyä tällaisesta valmennuksesta, voit olla aloittelija tai jo pidempään tanssinut.

Lisäksi teen oppilaiden kanssa myös pidemmän ajan valmennuksia, joissa jokaiselle tehdään oma valmennussuunnitelma, mietitään tavoitteet ja keinot, kuinka näitä lähdetään harjoittelemaan. Valmennuksessa hyödynnetään mm. edellä mainittuja etäyksäreitä ja videopalautteita. Sisältö ja kesto sovitaan aina jokaiselle erikseen.
Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten juuri sinun tanssiasi voisi kehittää ja harjoitella.

Joskus oma ajattelu estää meitä saavuttamasta haluamiasi tavoitteita. Kilpaileminen jännittää, tuntuu ettei enää opi mitään sekä monia muita haastavia tilanteita. Silloin apu voi löytyä henkilöjohtaisesta (mentaali) valmennuksesta tai tanssin yksilövalmennuksesta, jossa etsitään sinulle parempi tapa toimia, jotta saat haluamiasi tuloksia elämässäsi.