Hannatuominendance blogi

English version below

Sain ajatuksen tämän blogin aloittamiseen, kun lueskelin erilaisia keskusteluja tanssista ja kaikesta siihen liittyvästä. Usein kuitenkin, kun puhuin tanssivien ihmisten kanssa, niin ajatukset ja mielipiteet olivat ihan toisia, kuin mitä sosiaalisessa mediassa puhutiin. Huomasin, että lisäksi meillä tuntuu olevan paljon uskomuksia ja mielipiteitä tanssista, sen opettamisesta tai opettamisesta ylipäätään, joista ei saa puhua tai kysyä. Näitä asioita haluan miettiä ja kirjoittaa niistä, ehkä myös saada muutkin niitä joskus ajattelemaan.

Lisäksi kirjoitan mentaalivalmennuksesta, henkisestä kehittymisestä ja siitä miten juuri sinä voit olla onnellisempi sekä tyytyväisempi elämääsi. Olen Flow Mentaalivalmennuksen kouluttama Licensed Master Practitioner of NLP®. Lisäksi olen kouluttautunut Richar Bandlerin koulutuksessa Licensed Trainer® of NLP. Sertifikaattit ovat osoitus NLP:n virallisen ja alkuperäisen kehittäjän, Richard Bandlerin lisensioiman koulutuksen käymisestä.

2logos

Tanssimisen aloitin itse vasta aikuisena, ja sittemmin olenkin täydellisesti tanssiin hurahtanut. Suosikki lajeikseni on muotoutunut fusku, bugg ja erityisesti sydämeni vienyt west coast swing. Lisäksi pidän myös perinteisistä lavatansseista, ne antavat aivoille ja kropalle erilaisia virikkeitä. Uutena tuttavuutena minulla on salsa ja lattarit, joita ehkä tulevaisuudessa myös opin tanssimaan paremmin.

Opettaminen on yksi minun suosikkialueistani. Vielä en ole valmentajana/opettajana valmis, en luultavasti koskaan tule olemaankaan. Haluan oppia koko ajan ja löytää entistä parempia ja tehokkaampia tapoja opettaa. Haluan pystyä tarjoamaan oppilailleni mahdollisimma laadukasta opetusta, kuitenkaan hauskuutta unohtamatta. Rakastan työskennellä ihmisten kanssa ja minusta on mahtava huomata, kun pystyn jollekin oppilaalleni tuomaan ahaa-elämyksen. Oppilaiden kehittyminen ja siinä matkalla mukana oleminen on vaan niin palkitsevaa. Useamman vuoden työskentely nuorten ja opetuksen parissa on antanut minulle monia kokemuksia ja näkökulmaa miten opettaa, ja minuun taitaakin päteä lause.

Opettaminen ei ole kutsumus, vaan diagnoosi 🙂

”Tanssiurani” aluksi kävin kaikilla mahdollisilla paritanssitunneilla mitä lähialueeltani löysin. Myöhemmin huomasin, että ehkä kaikki paritanssiopetus ei olekaan laadukasta ja en kokenut oppivani oikeita asioita.  Aikaa myöten minusta onkin kehkeytynyt välillä erittäinkin valikoiva tunneilla kävijä.

Hyvä opettaja saa minun täyden huomion ja olen valmis lähes mahdottomiltakin tuntuviin suorituksiin. ”Jos sanot, että hyppää, niin varmasti hyppään”. Mutta jos en arvosta opetuksen laatua, ei minulta saa hypyn hyppyä. Vaikka olenkin sitä mieltä, että kaikilta opettajilta oppii jotain, jos ei muuta niin sen miten EI kannata opettaa. Kehittyminen ei koskaan lopu ❤

Jos sinulla on aihe josta haluaisit minun kirjoittavan, voit lähettää sen minulle, niin katsotaan mitä saan aikaiseksi.

Hanna

Lisäksi löydät täältä minun opetuskalenterin, jos haluat joskus tulla käymään tunneilla, tai välttää parhaasi mukaan, kuinka vaan 🙂


DSC_7438

88x31.png  Creative Commons -lisenssi
Blogi, jonka tekijä on Hanna Tuominen, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Lisätietoja: http://creativecommons.fi

Creative Commons -lisenssi
Blogi, jonka tekijä on Hanna Tuominen, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.