EtusivuDanceLadies™ eli DLadies®

DLadies® on naisilta naisille suunnattu tanssillinen valmennuskonsepti

 

Mitä DLadies® sitten on?

DLadies® illat: yhdistää tanssia ja hyvinvointia. Ilta vietetään tanssien ja samalla kasvatetaan omaa hyvinvointia, hyvässä seurassa tietenkin.

DLadies® online: verkkovalmennus naisilta naisille, oman tanssitaidon ja seuraajan roolin kehittämiseen erityisesti paritanssissa.

DLadies® soolo: Soolotunti, jossa yhdistetään tanssia, kehon vahvistamista ja naisellista liikettä, hyvän musiikin tahtiin.

 

DLadies® sopii hyvin esim. illan istujaisiin, polttareihin tai vaikka työpaikan tykypäivään.  Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva paketti.

____________________________________________

 

 

 

DanceLadies ilta

  DanceLadies™ eli DLadies® ilta on suunnattu naisille. Illan aikana treenataan omaa tanssia, haastamme omaa ajatteluamme ja vahvistamme omaa sisäistä tanssijaa. Ja tietenkin nautitaan yhteisestä illasta muiden upeiden naisten kanssa.  

Jokainen ilta aloitetaan lasillisella suomalaista Lehtikuohua. DLadies® Night on pieni pala juhlaa, hyvässä seurassa.

Ilta soveltuu naisille, jotka haluavat pitää hauskaa tanssien ja samalla parantaa omaa tanssitaitoaan. Illan aikana tehdään harjoitteita, jotka vahvistavat oman kehon ja mielen tuntemusta sekä lisäävät rohkeutta ja itseluottamusta. Saat vinkkejä vahvan tasapainoisen liikkeen löytämiseksi ja mietitään kuinka se vaikuttaa seuraajan rooliin. Teemme liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, tulkitsemme musiikkia ja etsimme sinun omaa tapaasi liikkua sekä pidämme tietenkin hauskaa.   Monista harjoitteista saat vinkkejä ja ideoita esim. omaan paritanssiisi, mutta voit hyvin osallistua vaikka et olisi paritansseja koskaan tanssinut.      

________________________________________________

 

 

Uusi harjoittelumuoto paritanssiin, Ladies only

Tanssikurssi naisilta naisille, seuraajan aktiivisen roolin vahvistamiseen ja oman tanssillisuuden löytämiseen ja kehittämiseen.

DanceLadies™ eli DLadies® online

 

 

Haluan mukaan DLadies kurssille!

Malta vielä hetki, DLadies online vol2, julkaistaan lokakuussa 2020. Stay tuned!   Naisille suunniteltu tanssikurssi, jossa on tarkoitus vahvistaa seuraajan omaa aktiivista roolia tanssiessa, olitpa tanssinut vähän tai paljon. Löydät oman tapasi kokea ja ilmaista tanssia kokonaisvaltaisesti. Tanssiessa tulee tilanteita, ”tyhjiä hetkiä”, jolloin voisi tehdä jotain omaa juttua, mutta mitä? Tähän ja moneen muuhun kysymykseen DanceLadies antaa vastauksen.   DanceLadies™ eli DLadies online kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa.DLadies online koostuu neljän viikon valmennusjaksosta. Joka viikko saat harjoitusvideo paketin, jonka avulla pääset harjoittelemaan viikon aiheita.Kurssilla voit harjoitella rauhassa omaan tahtiisi, keskittyä itseesi ja omaan kehoosi, saat ideoita miten harjoitella tanssia yksin ja tanssikursseilla.

 

Sisältö:

  • Yli 8h videoita oman tanssiharjoittelusi tueksi, 4.n eri valmentajan opastamana
  • Tehtäväkirjan, oman henkisen hyvinvoinnin kasvattamiseen
  • Treenimusiikki ideoita
  • Suljettu Facebook yhteisö keskusteluun ja tueksi kurssin aikana
  • Hannan tuki 4 viikon matkalle, Facebookin ja sähköpostin välityksellä
  • Naurua, iloa ja hyvää mieltä
  • Tarjouskoodin Tanssipuotiin

 

Haluan mukaan DLadies kurssille!

 

Mukana olleena suosittelen kaikille. Ilman itsensä haastamista ja epämukavuusalueella olemista ei kehity. Ja totisesti, saimme haastaa hauskojen, rentouttavien, haastavien, ajatuksia tuovien ja vievien sekä hulluttelevien harjoitusten kanssa.

Kiitos Hanna ja Ladyt!

 

___________________________________

 

DLadies® soolo

 

Tanssiliikuntatunti naisille, tunti sisältää liikkumista hyvässä seurassa. DanceLadies soolo tunnilla harjoitellaan oman kehon tunnistamista ja käyttöä, tanssilajeista hyödynnämme erilaisia askeleita, tanssitekniikka huomioiden. Lisäksi vahvistamme kehoa pienillä vahvistavilla harjoitteilla, tunti päätetään aina kehonhuolto osioon.

 

DanceLadies soolo tunnilla tärkeää on hauskanpito, tanssiminen yhdessä muiden ihanien naisten kanssa sekä omasta kehosta ja liikkeestä nauttiminen.