EtusivuDanceLadies

Uusi harjoittelumuoto paritanssiin, Ladies only

Tanssikurssi naisilta naisille, seuraajan aktiivisen roolin vahvistamiseen ja oman tanssillisuuden löytämiseen ja kehittämiseen.

DanceLadies™ eli DLadies online 

 

Haluan mukaan DLadies kurssille!

Naisille suunniteltu tanssikurssi, jossa on tarkoitus vahvistaa seuraajan omaa aktiivista roolia tanssiessa, olitpa tanssinut vähän tai paljon. Löydät oman tapasi kokea ja ilmaista tanssia kokonaisvaltaisesti. Tanssiessa tulee tilanteita, ”tyhjiä hetkiä”, jolloin voisi tehdä jotain omaa juttua, mutta mitä? Tähän ja moneen muuhun kysymykseen DanceLadies antaa vastauksen.DanceLadies™ eli DLadies online kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa.DLadies online koostuu neljän viikon valmennusjaksosta. Joka viikko saat harjoitusvideo paketin, jonka avulla pääset harjoittelemaan viikon aiheita.Kurssilla voit harjoitella rauhassa omaan tahtiisi, keskittyä itseesi ja omaan kehoosi, saat ideoita miten harjoitella tanssia yksin ja tanssikursseilla.

Sisältö:

 
  • Yli 8h videoita oman tanssiharjoittelusi tueksi, 4.n eri valmentajan opastamana
 
  • Tehtäväkirjan, oman henkisen hyvinvoinnin kasvattamiseen
 
  • 2 x1h zoom livetreenit
 
  • Treenimusiikki ideoita
 
  • Suljettu Facebook yhteisö keskusteluun ja tueksi kurssin aikana
 
  • Hannan tuki 4 viikon matkalle, Facebookin ja sähköpostin välityksellä
 
  • Naurua, iloa ja hyvää mieltä
 
  • Tarjouskoodin Tanssipuotiin
Haluan mukaan DLadies kurssille!

DanceLadies ilta

  DanceLadies™ eli DLadies ilta on suunnattu naisille. Illan aikana treenataan omaa tanssia ja mietitään seuraajan roolia. Haastamme omaa ajattelua ja vahvistamme omaa sisäistä tanssijaa. Ja tietenkin nautitaan yhteisestä illasta muiden upeiden naisten kanssa.  

Jokainen ilta aloitetaan lasillisella suomalaista Lehtikuohua. DLadies Night on pieni pala juhlaa, hyvässä seurassa.

   

 

 

Mukana olleena suosittelen kaikille. Ilman itsensä haastamista ja epämukavuusalueella olemista ei kehity. Ja totisesti, saimme haastaa hauskojen, rentouttavien, haastavien, ajatuksia tuovien ja vievien sekä hulluttelevien harjoitusten kanssa.

Kiitos Hanna ja Ladyt!

 

 

DanceLadies soolo

Tanssiliikuntatunti naisille, tunti sisältää liikkumista hyvässä seurassa. DanceLadies soolo tunnilla harjoitellaan oman kehon tunnistamista ja käyttöä, tanssilajeista hyödynnämme erilaisia askeleita, tanssitekniikka huomioiden. Lisäksi vahvistamme kehoa pienillä vahvistavilla harjoitteilla, tunti päätetään aina kehonhuolto osioon.

 

DanceLadies soolo tunnilla tärkeää on hauskanpito, tanssiminen yhdessä muiden ihanien naisten kanssa sekä omasta kehosta ja liikkeestä nauttiminen.