EtusivuDanceLadies online

Uusi harjoittelumuoto paritanssiin, Ladies only

Tanssikurssi naisilta naisille, seuraajan aktiivisen roolin vahvistamiseen ja oman tanssillisuuden löytämiseen ja kehittämiseen.

 

DanceLadies™ eli DLadies® online on naisille suunniteltu tanssikurssi, jossa on tarkoitus vahvistaa seuraajan omaa aktiivista roolia tanssiessa, olitpa tanssinut vähän tai paljon. Löydät oman tapasi kokea ja ilmaista tanssia kokonaisvaltaisesti. Tanssiessa tulee tilanteita, ”tyhjiä hetkiä”, jolloin voisi tehdä jotain omaa juttua, mutta mitä? Tähän ja moneen muuhun kysymykseen DanceLadies antaa vastauksen.

Sisältö:

  • Yli 8h videoita oman tanssiharjoittelusi tueksi, 4.n eri valmentajan opastamana
  • Tehtäväkirjan, oman henkisen hyvinvoinnin kasvattamiseen
  • 2 x1h zoom livetreenit
  • Treenimusiikki ideoita
  • Suljettu Facebook yhteisö keskusteluun ja tueksi kurssin aikana
  • Hannan tuki 4 viikon matkalle, Facebookin ja sähköpostin välityksellä
  • Naurua, iloa ja hyvää mieltä
  • Tarjouskoodin Tanssipuotiin

Hinta: 59€

Haluan mukaan DLadies kurssille!

DanceLadies™ eli DLadies® online kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa.  

DLadies online koostuu neljän viikon valmennusjaksosta. Joka viikko saat harjoitusvideo paketin, jonka avulla pääset harjoittelemaan viikon aiheita.

Kurssilla voit harjoitella rauhassa omaan tahtiisi, keskittyä itseesi ja omaan kehoosi, saat ideoita miten harjoitella tanssia yksin ja tanssikursseilla.

Monet harjoitteet eivät ole tanssilajisidonnaisia, yhdistämme opittuja asioita suljetun ja avoimen otteen tansseihin. Kaikki videot on tehty napakaksi paketiksi, jossa harjoitteluaika on lyhyt, jotta videot eivät veny turhan pitkiksi.

Lisäksi saat vinkkejä oman kehon vahvistamiseen, liikkuvuuteen ja lihashuoltoon.  Tämä tanssikurssi on naisilta naisille ja siihen otetaan mukaan vain rajallinen määrä osallistujia, jotta pystymme takaamaan rennon, rohkaisevan ja luottamuksellisen ilmapiirin oppimiselle.

Paritanssi on paljon muutakin kuin tanssin perusaskeleet ja kuviot. Ja se muu on tämän kurssin sisältö. Tältä kurssilta saat työvälineitä omien vahvuuksien löytämiseen ja oman tanssillisuuden kehittämiseen sekä löydät oman tapasi tulkita musiikkia. Kaikkia näitä taitoja voit hyödyntää myöhemmin yhdessä parin kanssa tanssiessasi.

 

Opettajina toimivat lajeissaan maan parhaat tanssinopettajat ja liikunnan alan amattilaisia, naisia tietysti. DanceLadies Online tanssikurssi toteutetaan omalla verkkokurssialustalla, Zoom-kokousohjelman ja suljetun Facebook-ryhmän välityksellä.

Haluan mukaan DLadies kurssille!

 

Mitä sitten opettelemme?

Kurssilla yhteisöllisyys ja vertaistuki on tärkeää, voit haastaa omaa ajatteluasi erilaisten harjoitusten avulla sekä lisätä rohkeutta ja omaa henkilökohtaista hyvinvointia tanssissa ja myös sen ulkopuolella. Kurssin alussa keskitymme löytämään tanssin iloa liikkumisesta ja omasta vartalonkäytöstä ilman lajisidonnaisuuksia.

Opettelemme käsien ja kehon käyttöä, tanssi- ja askeltekniikkaa sekä vasteita. Kaikkia niitä asioita joista on apua myös parin kanssa tanssiessasi. Kun opit kuuntelemaan kehoasi ja liikuttamaan sitä eri tavoin, on tähän helppoa lisätä minkä tahansa lajin askelkuviot. Kehon liikuttamisella tarkoitetaan mm. käsien sulavaa käyttöä, vartalon rotaatioita ja kehon kokonaisvaltaista hallintaa.

Lisäksi kurssilla käymme läpi kehonhuoltoa, hyvinvointia sekä pieniä voimaharjoitteita, joiden tarkoituksena on vahvistaa ja tehdä vartalonkäytöstä sulavaa. Kurssin lopussa käytämme aikaa yhdistääksemme nämä opitut asiat eri tanssilajeihin. Tanssistasi tulee sujuvaa ja löydät uudenlaisen tanssimisen ilon ja luovuuden, myös yhdessä parin kanssa.

Kurssin aikana sivuamme myös hieman henkistä hyvinvointia sekä omaa ajatteluamme sekä senvaikutusta tanssiin. Suljetussa Facebook-ryhmässä pääset jakamaan ajatuksiasi ja saat vertaistukea monilta mahdollisesti samojen ongelmien parissa kamppailevilta. Vaihtuvien viikkotehtävien myötä pääset haastamaan itseäsi uusilla tavoilla ja nauttimaan uuden oppimisesta sekä huimasta kehityksestä.

Ryhmän yhteishenki ja tsemppaus on tärkeää koko matkan ajan ja tässä onkin loistava mahdollisuus myös verkostoitua eri paikkakunnilta olevien tanssijoiden kanssa. Verkkovalmennuksen aikana ja sen jälkeen saat pysyvän jäsenyyden DanceLadies ryhmään Facebookissa, jossa pääset keskustelemaan muiden ihanien naisten kanssa eri aiheista. Lisäksi pääset treenaamaan yhdessä zoomin livetreeneissä. Saat käyttöösi tehtäväkirjan jonka avulla voit suunnitella tanssiharjoitteluasi, haastaa omaa ajatteluasi sekä kirjoittaa matkan varrella ajatuksia ylös. 

Verkkovalmennuksen materiaali on käytössäsi 6kk ostopäivästä.

Kurssin opettajat

Tälle kurssille on tarkoin valittu Suomen parhaimmat naistanssinopettajat omissa lajeissaan sekä muita liikunnan alan ammattilaisia. 

Hanna Tuominen

DanceLadies Online – pääopettaja
Hanna on iloinen ja helposti lähestyttävä. Hän jos kuka löytää jokaisesta pilvestä sen hopeareunuksen. Opetustyyli on rento ja selkeä, sekä aina pilke silmäkulmassa.
Hanna haastaa sinua huomaamattasi tekemään asioita eri tavalla kuin aikaisemmin ja oppimaan koko ajan uutta.
Hanna Tuominen kuvaHannan opetusmetodi on ”keppi ja porkkana” -tyylinen, tosin sekin vähän uudella twistillä.Keppinä toimii Hannan tapa haastaa sinua ajattelemaan ja rikkomaan rajojasi sekä vanhoja uskomuksia. Porkkanana taas ovat omat uudet oivalluksesi asioiden oppimisesta ja uusista esiin nousseista kyvyistäsi, jotka saavat sinut loistamaan ja haluamaan tätä lisää.
HannaTuominenDance/Hattula
 

Sari Majuri

Liikkuvuus ja lihaskunto
Sari on liikunnan ammattilainen, joka haluaa löytää jokaisen asiakkaan vahvuudet ja tukea niitä matkalla onnistumiseen! Sari pyrkiikin innostamaan kaikkia asiakkaita liikkumaan omalla kuntotasollaan.
Ohjaus on rentoa ja sallivaa, mutta voit olla varma, että helpolla ei kuitenkaan pääse. Sari tarjoaa aina kuitenkin vaihtoehtoja kevyempään tai haastavampaan liikkeeseen, kannustaen kuuntelemaan omaa kroppaa.
Majurimove/Somero
 

Reetta Koivuniemi

Swing tanssit (mm. boogie woogie, bugg)
Reetan opetustyyli on iloinen, selkeä ja kannustava ja lähestyy tanssia vahvasti tanssitekniikan näkökulmasta musiikintulkintaa kuintenkaan unohtamatta.
Reetalle on tärkeää, että opit kuuntelemaan itseäsi ja omaa kehoasi ja kehittyt sitä kautta paremmaksi tanssijaksi. Tavoitteena on tukea sinua kasvamaan niin hyväksi tanssijaksi kuin vain mahdollista.
Avec Dance Club/Helsinki

Alina Mustamaa

Lattari tanssit
Alina on välitön, rytmejä rakastava tanssinopettaja Turusta. Jolle tärkeintä on musiikki ja miltä tanssi tuntuu, niin yksin kuin parin kanssa.  Parhaimmillaan se on yhteistä musiikki-iloittelua!
Alina pitää tärkeänä hyvää tekniikkaa, koska se mahdollistaa luonnollisen ja hyvältä tuntuvan tanssin. Hän korostaa myös vientiä ja seuraamista, sekä tanssin yhteyttä musiikkiin. Hyvä parityöskentely tarkoittaa hänelle sitä, että molemmat osapuolet ovat aktiivisia ja molemmilla on vastuu ja vapaus tanssin toteuttamisessa.
Tanssikoulu Play/Turku