EtusivuDanceLadies online

Uusi harjoittelumuoto paritanssiin, Ladies only

Online tanssikurssi naisilta naisille, seuraajan aktiivisen roolin vahvistamiseen ja oman tanssillisuuden löytämiseen ja kehittämiseen.

 

Haluatko olla mahdollisimman hyvä seuraaja ja tanssija? Oletko joskus tanssiessa miettinyt, että mitä ihmettä minun pitäisi tässä kohtaa tehdä? Tai haluaisitko kokeilla musiikintulkintaa tai jalkavariaatioita tanssissa, mutta se tuntuu mahdottomalta?

Hienoa – olet siis oikeassa paikassa!

 

DanceLadies™ eli DLadies® online on tanssikurssi naisille, kurssi on suunniteltu vahvistetamaan seuraajan omaa aktiivista roolia tanssiessa, olitpa tanssinut vähän tai paljon. Löydät oman tapasi kokea ja ilmaista tanssia kokonaisvaltaisesti. Kurssin valmennusmateriaalien avulla voit harjoitella monia paritanssin elementtejä rauhassa kotona, jonka jälkeen niitä on helpompi yhdistää paritanssiisi, haluamallasi tavalla. 

 

DanceLadies™ eli DLadies® online kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa.

Opettajina toimivat eri tanssilajien ja liikunnan ammattilaisia, kuten Hanna Tuominen, Reetta Koivuniemi, Alina Mustamaa, Janica Saarni, Anne-Riina Hurskainen, Johanna Sallinen, Saana Syrjämäki, Sari Majuri ja Henriikka Konki.

 

DLadies® online LADY valmennus

LADY valmennus on 4 viikon intensiivinen tanssikurssi oman tanssin monipuoliseen vahvistamiseen, opit mm. tanssin ydintaidot, kehon ja käsien käyttöä, askelvariaatioita, kääntymisen tekniikkaa sekä vahvistat tanssijana omaa kehoa ja mieltäsi. Eli pääset harjoittelemaan omaa tanssiasi, ilman tanssilajisidonnaisuutta, vaikka lopuksi saatkin ideoita myös tanssilaji kohtaisesti.

Haluan mukaan DLadies® kurssille!

Mietityttääkö osallistuminen?

Ei hätää, haluan varmistaa, että olet täysin tyytyväinen ostamaasi valmennukseen, joten LADY valmennuksessa sinulla on 7 päivän rahat takaisin -takuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, kerrot vain siitä minulle (info@hannatuominendance.com) niin palautan rahasi ilman turhia jatkokysymyksiä!

Tämä kurssi on tarkoitettu juuri sinulle, jos haluat kehittyä paremmaksi tanssijaksi ja seuraajaksi.

Valmennuksessa:

 • Opit seuraamisen ydintaidot, joiden avulla sinun on helpompi tanssia erilaisten viejien kanssa
 • Opit käyttämään kehoasi ja käsiä ja löydät itsellesi miellyttävän tavan liikkua ja tulkita musiikkia
 • Opit säilyttämään tasapainosi ja kontrolloimaan liikettä turvallisesti, yllättävissäkin tilanteissa
 • Opit monipuolisesti erilaisia askel- ja rytmivariaatioita, joita voit hyödyntää myös parin kanssa tanssiessa, niin halutessasi
 • Saat vinkkejä Suomen parhailta tanssinopettajilta, kuinka harjoitella omaa tanssia, ja samalla tanssia paritanssia
 • Opit ymmärtämään musiikkia paremmin lisäksi saat ideoita musiikintulkintaan
 • Opit kuinka vienti ja seuraaminen toimii  ja saat vinkkejä, kuinka vaikuttaa pariin niin halutessasi
 • Vahvistat omaa mieltäsi ja saat rohkeutta tanssia itsevarmemmin myös parin kanssa
 • Saat monipuolisesti harjoituksia kehon liikkuvuuteen, vahvistamiseen sekä kehon huoltoon, jotta voit tanssia entistä vapaammin ja turvallisemmin
 • Pääset osaksi upeiden naisten ryhmää, jossa voi keskustella ja jakaa kokemuksia tanssista ja sen vierestä
 • Saat suljettuun Facebook ryhmään säännöllisesti extramateriaalia

Jotta paketti on täydellinen, saat lisäksi treenimusiikki ideoita ja tarjouskoodin Tanssipuotiin.

LADY valmennuksen ostajat saavat lisäksi alennuskoodin, QUEEN valmennukseen, joten voit rauhassa kokeilla tätä harjoittelumuotoa.

 

Paritanssi on paljon muutakin kuin tanssin perusaskeleet ja kuviot. Ja se muu on tämän kurssin sisältö. Tältä kurssilta saat työvälineitä omien vahvuuksien löytämiseen ja oman tanssillisuuden kehittämiseen.

Monet harjoitteet eivät ole tanssilajisidonnaisia, yhdistämme opittuja asioita suljetun ja avoimen otteen tansseihin. Kaikki videot on tehty napakaksi paketiksi, jossa harjoitteluaika on lyhyt, jotta videot eivät veny turhan pitkiksi.

Kurssilla voit harjoitella rauhassa omaan tahtiisi, keskittyä itseesi ja omaan kehoosi, saat ideoita miten harjoitella tanssia yksin ja tanssikursseilla. Lisäksi saat vinkkejä oman kehon vahvistamiseen, liikkuvuuteen ja lihashuoltoon.

Saat valmennuksen käyttöösi 6kk-1v ajaksi, riippuen valitsemastasi valmennuksesta. DanceLadies Online tanssikurssi toteutetaan omalla verkkokurssialustalla ja suljetun Facebook-ryhmän välityksellä.

Haluan mukaan DLadies kurssille!

 

Kurssin opettajat

Tälle kurssille on tarkoin valittu Suomen parhaimmat naistanssinopettajat omissa lajeissaan sekä muita liikunnan alan ammattilaisia. Kaikille kurssilla opettaville opettajille yhteistä on rakkaus paritanssiin ja sen mahdollisuuksiin, kuitenkin aina pari ja yhteinen tanssi muistaen.

Jokainen opettaja haluaakin auttaa sinua kehittymään omassa tanssissasi, koska silloin kun osaat hallita oman kehosi sekä käyttää sitä parhaalla mahdollisella tavalla voit tulevaisuudessa myös nauttia vapaammin tanssista parin kuin parin kanssa. 

Opettajien esittelyt

DanceLadies Online – pääopettaja, yleinen tanssitekniikka, swing -tanssit (fusku, bugg, west coast swing)
Hanna on iloinen ja helposti lähestyttävä. Hän jos kuka löytää jokaisesta pilvestä sen hopeareunuksen. Opetustyyli on rento ja selkeä, sekä aina pilke silmäkulmassa.
Hanna haastaa sinua huomaamattasi tekemään asioita eri tavalla kuin aikaisemmin ja oppimaan koko ajan uutta.
Hannan opetusmetodi on ”keppi ja porkkana” -tyylinen, tosin sekin vähän uudella twistillä.Keppinä toimii Hannan tapa haastaa sinua ajattelemaan ja rikkomaan rajojasi sekä vanhoja uskomuksia. Porkkanana taas ovat omat uudet oivalluksesi asioiden oppimisesta ja uusista esiin nousseista kyvyistäsi, jotka saavat sinut loistamaan ja haluamaan tätä lisää. Hanna opettaa kaikilla 3.lla DLadies kursilla.
Hanna Tuominen kuvaHannaTuominenDance/Hattula
Vakiotanssit
Janica on aurinkoinen ja positiivinen tanssinopettaja.
Janica nauttii täysillä tanssin tuomista iloista, haasteista ja elämyksistä. Hänestä tanssin kokonaisvaltainen vaikutus kehoon, mieleen ja tunteisiin on koukuttavaa.
Opettajana Janica haluaa antaa oppilailleen työkaluja, joiden avulla jokainen voi löytää sisäisen tanssijuutensa ja ennen kaikkea nauttia tanssimisesta ja uuden oppimisesta. Janica opettaa LADY ja QUEEN kursseilla.
Tanssikoulu Centro/ Turku
Swing tanssit (mm. boogie woogie, bugg)
Reetan opetustyyli on iloinen, selkeä ja kannustava ja lähestyy tanssia vahvasti tanssitekniikan näkökulmasta musiikintulkintaa kuintenkaan unohtamatta.
Reetalle on tärkeää, että opit kuuntelemaan itseäsi ja omaa kehoasi ja kehittyt sitä kautta paremmaksi tanssijaksi. Tavoitteena on tukea sinua kasvamaan niin hyväksi tanssijaksi kuin vain mahdollista. Reetta opettaa LADY ja QUEEN kursseilla.
Avec Dance Club/Helsinki
Lattaritanssit (rumba(bolero) ja salsa)
Alina on välitön, rytmejä rakastava tanssinopettaja Turusta. Jolle tärkeintä on musiikki ja miltä tanssi tuntuu, niin yksin kuin parin kanssa.  Parhaimmillaan se on yhteistä musiikki-iloittelua!
Alina pitää tärkeänä hyvää tekniikkaa, koska se mahdollistaa luonnollisen ja hyvältä tuntuvan tanssin. Hän korostaa myös vientiä ja seuraamista, sekä tanssin yhteyttä musiikkiin. Hyvä parityöskentely tarkoittaa hänelle sitä, että molemmat osapuolet ovat aktiivisia ja molemmilla on vastuu ja vapaus tanssin toteuttamisessa. Alina opettaa LADY ja QUEEN kursseilla.
Tanssikoulu Play/Turku

Lattaritanssit (rumba(bolero) ja cha cha cha)

Anne-Riina on monipuolinen tanssin ammattilainen, joka on aina iloinen, kannustava ja erittäin ammattitaitoinen tanssinopettaja. Aito välittäminen luovat tanssitunneille rennon ja turvallisen oppimisilmapiirin.

Opetuksessa tärkeää on löytää yhteys parin ja musiikin välille sekä ottaa huomioon niin oma tanssitekniikka kuin myös muut ihmiset tanssilattialla. Anne-Riina opettaa QUEEN kurssilla.

Tanssikoulu Wisio/Kuopio

Lattarittanssit (salsa ja bachata)

Johannalle on tärkeää, että tunneilla opeteltavat asiat ovat käytettävissä sosiaalitanssissa. Johanna painottaa perusteiden oppimisen sekä viennin ja seuraamisen tärkeyttä sekä musikaalisuutta.
Tanssin pitää ennen kaikkea olla hauskaa ja tuntua hyvältä! Johanna opettaa QUEEN kurssilla.
Avec Dance Club/Helsinki

Kehon käyttö, koreografian avulla harjoittelu

Saana on positiivinen tanssin ja liikunnan ammattilainen, jonka opetuksessa pääset harjoittelemaan monipuolisesti kehon ja käsien käyttöä.

Koreografiassa harjoiteltavat ja käytettävät elementit ovat hyödynnettävissä myös parin kanssa tanssiessa. Saana opettaa QUEEN kurssilla.

Saana Emilija Dance & Wellness/Hyvinkää

Liikkuvuus ja lihaskunto
Sari on liikunnan ammattilainen, joka haluaa löytää jokaisen asiakkaan vahvuudet ja tukea niitä matkalla onnistumiseen! Sari pyrkiikin innostamaan kaikkia asiakkaita liikkumaan omalla kuntotasollaan.
Ohjaus on rentoa ja sallivaa, mutta voit olla varma, että helpolla ei kuitenkaan pääse. Sari tarjoaa aina kuitenkin vaihtoehtoja kevyempään tai haastavampaan liikkeeseen, kannustaen kuuntelemaan omaa kroppaa. Sari valmentaa Kaikille 3.lla kurssilla.
Majurimove/Somero

Kehonhuolto, jooga

Henriikka on positiivinen ja helposti lähestyttävä valmentaja, jonka jooga tunneilla pääset huoltamaan ja vahvistamaan kehoasi.

Tunneilla valmennustyyli on lempeä ja saat kuunnella itseäsi, Henriikan tunneilla huomioidaan myös mielen hyvinvointi, jotta harjoitus on mahdollisimman kokonaisvaltainen. Henriikka valmentaa QUEEN kurssilla.

Yofo.love/ Turku

Mietityttääkö DLadies kurssille osallistuminen?

Ymmärrän täysin, mikäli mietit DLadies online tanssikurssin ostamista. Siksi olen kerännyt tähän useimmin kysyttyjä kysymyksiä DanceLadies valmennuksista.

 

 • Valmennus sopii kaikille paritanssista ja omasta tanssitaidon kehittämisestä kiinnostuneille naisille, kurssilla harjoitellaan erityisesti vapaasti vietävissä paritansseissa hyödynnettäviä elementtejä.
 • Parhaimman hyödyn saat valmennuksesta, kun sinulla on hieman kokemusta paritansseista

LADY valmennus on suunniteltu juuri teille seuraajat, jotka joskus olette miettineet mm. seuraavia asioita:

 • Mitä ihmettä voisin harjoitella kotona?
 • Miten ne askeleet menikään esim. buggin käännöksessä, fuskussa tai vaikka salsan perusaskeleessa?
 • En tajua miten kehon liikkeestä saisi sulavampaa
 • Miten tasapainon saa pidettyä käännöksissä?
 • Mikä ihmeen lapatuki? Miten sen saa pidettyä pidempään, kuin 2 askelta?
 • En uskalla kokeilla, jos vaikka pilaan viejän tanssin?
 • Muut on paljon parempia, kuin minä?
 • Kuinka näitä käsiksi kutsuttuja ulokkeita voisi käyttää kauniisti?
 • Mitä sieltä musiikista voi kuunnella tai tulkita?
 • Mitä tarkoittaa, että seuraaja voi vaikuttaa tanssiin?
 • Minun hartiat kipeytyy tai kuinka suojata itseään, voimakkailta vienneiltä, kun tanssin
 • Miten löytää yhteys parin kanssa?
 • Voi kun pääsisin rauhassa harjoittelemaan näitä seuraajien asioita
 • Jotta voimme seurata mahdollisimman hyvin erilaisia viejiä, tulee meidän osata ensin hallita oma kehomme, tasapaino sekä osata liikkua itse kontrolloidusti. Tämän jälkeen on helpompaa keskittyä viejien erilaiseen tapaan liikkua ja viedä.
 • Erilaisten kehon ja käsien liikkeiden sekä askel- ja rytmivariaatioiden harjoitteleminen on helpompaa, kun saamme rauhassa harjoitella niitä, ilman että pari häiritsee meitä. 
 • Uusien asioiden harjoitteleminen kotona on myös turvallista, kun ei tarvitse huolehtia miltä näytän, vaan voin rauhassa harjoitella
 • Tottakai, joudut miettimään asioita hieman uudelleen, kun tanssit viejän kanssa, mutta se on helpompaa siirtää uudet taidot käytäntöön, kun taito on jo sinun mielessäsi ja kehossasi

Kun on tarpeeksi hyvä viejä niin kyllä se sitten onnistuu…

 • Totta – taitavan viejän kanssa on helppo tanssia. Tämä usein tarkoittaa sitä, että viejä tekee paljon asioita sinun puolestasi ja mukauttaa oman tekemisen niin, että tuntuu kuin osaisi kaiken.
 • MUTTA mitä tapahtuu sitten, kun viejä ei osaa tehdä asioita sinun puolestasi? Kuinka hyvältä se tuntuisikaan, kun pystyt tanssimaan viejän kuin viejän kanssa? Siksi kannattaa harjoitella myös yksin.
 • Hienoa – tämä on jokaisen seuraajan valinta, millainen tanssija haluaa olla. Toiset nauttivat seuraamisesta, toiset haluavat siihen lisätä jotain omaa, molemmat ovat hyviä asioita. 
 • Jotta voi seurata tulee meidän kuitenkin osata liikuttaa omaa kehoamme ja osata kontrolloida sen liike ja askeleet, jotta voimme seurata viejää hyvin. Lisäksi mikäli osaamme hallita oman lapatuen ja vasteen parin kanssa pystymme olemaan entistä parempia seuraajia. 
 • Suosittelen tutustumaan LADY BASICS valmennukseen, jossa pureudumme juuri näihin aiheisiin, jotta voit seurata entistä paremmin.
 • LADY valmennus on suunniteltu 4 viikon intensiiviseksi valmennukseksi, jossa joka viikko on harjoitteita eri aihepiireistä (tanssiharjoittelu, kehon vahvistaminen/liikkuvuus sekä mielen vahvistaminen). Videoiden pituus on n.20min ja koko viikon yhteenlaskettu harjoitteluaika on keskimäärin n. 2h, jos teet kaikki harjoitteet joka viikko.
 • Voit tehdä harjoitteita omaan tahtiisi ja haluamassasi järjestyksessä viikon aikana. Voit myös valita sieltä vain sinua sillä hetkellä kiinnostavat aiheet ja harjoitella niitä. Sinä teet tätä itsellesi, ja valitset sinulle parhaiten sopivan tahdin.
 • LADY valmennuksessa sinulla on käytössäsi yli 8h harjoitteluvideoita.

 

 • QUEEN valmennus on intohimoisen tanssijan valmennus johon sisältyy 4 viikon LADY intensiivi, sekä kattava paketti syventävää materiaalia mm. swing ja lattari -tansseihin sekä vienti-seuraamisen saloja. Harjoitteluun käytettävä aika on täysin riippuvainen omasta mielenkiinnostasi. Videoiden pituus on n.20min ja harjoiteltavaa videomateriaalia on yli 14h + hyvinvoivan tanssijan keho valmennuksen videot.
 • Voit aina valita videot ja harjoitteet, jotka sinua kiinnostavat. Jolloin käyttämäsi aika harjoitteluun voi vaihdella.
 • Suosittelen QUEEN valmennusta, kun olet käynyt LADY valmennuksen ja haluat syventää tanssiosaamistasi.

Suosittelen varaamaan jonkin tietyn ajan viikoittain omaan harjoitteluun, jolloin tanssin harjoittelusta tulee helpommin tapa. Voit hyvin valita vain tehdä esim. 1 videon viikossa, jolloin kurssimateriaalin käyminen vie enemmän aikaa. Sinä päätät kuinka nopeasti ja paljon harjoittelet.

 • Muista käydä rekisteröitymässä osoitteessa: https://hannatuominendance.com/oma-tili/ ja muista vahvistaa sähköpostiosoite.
 • Kirjaudu oma tili kohdasta verkkokurssialustalle ja valitse omat kurssit – klikkaa DLadies kurssia ja voit aloittaa harjoittelun.
 • Verkkokurssi on käytettävissäsi niin älypuhelimissa, tableteissa kuin pöytäkoneilla.

 • LADY BASICS ja LADY valmennukset ovat sinun käytetävissäsi 6kk ostopäivästä.
 • QUEEN valmennus on käytössäsi 1v ostopäivästä.

LADY ja QUEEN valmennukseen osallistujat saavat pääsyn suljettuun DanceLadies -ryhmään Facebookissa. Hanna postaa ryhmään silloin tällöin myös extra materiaalia, tanssiharjoitteita, mielen hyvinvoinnin tehtäviä, tarjouksia jne. Saattaa sinne tulla myös Facebook livejä jne. Ryhmään kannattaakin laittaa toiveita.

KYLLÄ! Voit maksaa kursseja myös erilaisilla mobiili liikuntaeduilla. Lähetä viesti osoitteeseen info@hannatuominendance.com ja kerro mihin kurssiin haluat edun käyttää ja saat lisäohjeet kursille liittymisestä.

 

 

Tarjolla on 3 erilaista valmennuspakettia

 

Lady basic: 19€ 

Opit seuraamisen ydintaidot

Lady: 49€ 

4 viikon intensiivikurssi oman tanssin monipuoliseen vahvistamiseen, opit mm. tanssin ydintaidot, kehon ja käsien käyttöä, askelvariaatioita, kääntymisen tekniikkaa sekä vahvistat tanssijana omaa kehoa ja mieltäsi.

Queen: 79€ 

Intohimoisen tanssijan treenipaketti, opit mm.  tanssin ydintaidot, monipuolisesti kehon ja käsien käyttöä, musiikintulkintaa, askel- ja rytmivariaatioita sekä pariin vaikuttamista lisäksi vahvistat tanssijana omaa kehoa ja mieltäsi. Sisältää kaiken LADY paketin materiaalin sekä paljon uutta ja syventävää materiaalia.

 

DLadies Valmennuspakettien sisällöt