Verkkokurssit

25€
Tanssipari Hanna & Antti tanssii

Paritanssin jatkokurssi

Tällä paritanssin jatkokurssilla saat lisää ideoita omaan tanssiisi ja saat varmuutta tanssia eri tilanteissa kuten häissä, juhlissa, tanssilavoilla ja illanvietoissa. Saat verkkokurssilla selkeät videot joiden avulla pääset harjoittelemaan omassa olohuoneessa, rauhassa ja juuri niin monta kertaa kuin haluat.

Tämä jatkokurssi sisältää harjoiteltavaa fuskun, foksin ja tangon perusaskeleen osaaville tanssijoille. Lisäksi pääset harjoittelemaan rumba (boleron) perusaskeleen ja helppoja käännösvariaatioita.

Ilmainen

Ilmaiset vinkit tanssinharjoitteluun

Tanssitaitoa voi kehittää monin eri tavoin. Ota täältä itsellesi vinkkejä omaan tanssinharjoitteluun, niin eri tanssilajeihin, kuin kehon ja mielen harjoitteluun.

79€

Mielen työkalut® -onnistunutta vuorovaikutusta

Tässä valmennuksessa käsitellään vuorovaikutusta ja kommunikaatiota, voit hyödyntää tätä osaamista mm. asiakaspalvelussa, työelämässä, työyhteisössä, ystävien tai perheen parissa. Valmennuksen keskeisiä teemoja ovat itsetuntemus, tunnejohtaminen, vuorovaikutus- ja kommunikaatio-osaaminen. Valmennuksessa harjoitellaan vuorovaikutustaitoja, kuuntelemista sekä innostavaa ja vakuuttavaa viestintää.
Valmennuksen ydinajatus on: Tunne itsesi, ymmärrä muita ja valitse reaktiosi.

35€

Tanssijan hyvinvoiva keho

Tanssijoille suunnattu valmennus, jonka avulla lisäät liikkuvuutta, huollat ja vahvistat kehoasi, jolloin pystyt tanssimaan entistä vapaammin. Lisäksi saat harjoitukset erityisesti jalkojen ja jalkaterien hyvinvointiin sekä rauhoittumiseen ja palautumiseen. Harjoitukset tehdään monipuolisesti joogaa ja pääosin kehon painoa hyödyntäen. Materiaalit sopii myös muille kuin tanssijoille.

119€

DLadies online (QUEEN)

Tanssikurssi naisilta naisille, seuraajan aktiivisen roolin vahvistamiseen ja oman tanssillisuuden löytämiseen ja kehittämiseen. Kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa. Saat paljon syventävää harjoittelumateriaalia niin swing- kuin lattaritansseihin. Tämä kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva valmennuksen lisäksi saat veloituksetta tanssijan hyvinvoiva keho -valmennuksen.

29€

DLadies online (LADY BASICS)

Opit seuraamisen ydintaidot ja niiden merkityksen, kuten tasapaino, askelten kontrollointi, vaste ja lapatuki.

59€

DLadies online (LADY)

Tanssikurssi naisilta naisille, seuraajan aktiivisen roolin vahvistamiseen ja oman tanssillisuuden löytämiseen ja kehittämiseen.
Kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa.

DLadies halaus

DanceLadies online

Tanssikurssi naisilta naisille, seuraajan aktiivisen roolin vahvistamiseen ja oman tanssillisuuden löytämiseen ja kehittämiseen.
Kurssilla opit tuntemaan oman kehosi, oman tapasi tanssia ja tulkita musiikkia sekä saat ideoita kuinka hyödyntää näitä myös parin kanssa tanssiessa.

25€

Paritanssin peruskurssi

Tällä paritanssin peruspaketilla pärjäät hienosti eri tilanteissa kuten häissä, tanssilavoilla ja illanvietoissa.

Tämä starttipaketti sisältää “perustanssilajit”, kuten fusku, foksi ja tango, joilla pärjäät hyvin lähes tilanteessa, kuin tilanteessa. Lisäksi harjoittelemme hitaan valssin perusteet.