EtusivuBlogiJoululahja ideoita

Joululahja ideoita

Mitä ihmettä sitä voisi antaa lahjaksi?

Tässä on muutamia helppoja ja näppäriä aineettomia lahjaideoita, anna lahjaksi tanssitaitoa tai kehon ja mielen hyvinvointia.

Täältä pääset suoraan kauppaan

****

 

Paritanssin yksityistunti, sopii tuleville hääpareille, puolisolle, ystävälle tai vaikka itselle

Yksityistunnitovat joustava, yksilöllinen ja nopea tapa oppia tanssimaan ja erittäin hyvä vaihtoehto, jos viikko-opetus ei sovi aikatauluusi. Yksityistunneille voit tulla yksin, parin kanssa tai kaveriporukalla.
Yksityistunti on hyvä vaihtoehto myös hääpareille, jos haluatte saada varmuutta häätanssiinne. Opetus sopii kaikentasoisille tanssijoille ja opetus etenee aina asiakkaan toiveiden ja oppimistahdin mukaan.

 

Pelottaako juhlissa tai illanvietossa, että joku tulee hakemaan tanssimaan? Tai tuntuuko sinusta, että omistat kaksi vasenta jalkaa ja pelkona tanssia koko ajan kaverin varpaille? Ei hätää! Paritanssin peruskurssi on sitten juuri sinulle!

Tällä tanssin peruskurssilla pärjäät hienosti eri tilanteissa kuten häissä, juhlissa, tanssilavoilla ja illanvietoissa.

Tämä peruskurssi on “paritanssien starttipaketti”, joka sisältää fuskun, foksin ja tangon perusteet, joilla pärjäät hyvin lähes tilanteessa, kuin tilanteessa. Kaikissa näissä tanssilajeissa on sama helppo rytmi. Lisäksi harjoittelemme hitaan valssin perusteet.

****

 

Coach valmennustapaaminen, hyvinvointia arvostavalle

Meinaako järki lähteä arjen vaatimusten kanssa? Tuntuuko sinusta, että ihmiset ei ymmärrä sinua tai ymmärtävät sinut sinut väärin?

Henkilökohtainen valmennus voi olla työhön liittyvää valmennusta tai omaan henkilökohtaiseen kehitykseen tähtäävää. Sinä päätät.

Kaikkein hienointa valmennuksessa on se, että siinä lähtökohtana on nykyhetki ja huomion suunta on tulevaisuudessa.Ei ole väliä minkälaisia haasteita sinulla on ollut tai missä ja miten olet elämäsi tähän asti viettänyt. Valmennus sopii juuri sinulle, kun haluat olla parempi siinä mitä jo nyt olet ja se sopii, kun haluat löytää jotain ihan uutta itsestäsi ja elämästäsi.

“Sä haastoit ajattelemaan jotenkin kauniilla, mutta suoralla tavalla, ilman mitään turhaa päähäntaputtelua. Sun kanssa työskentely oli helppoa ja luontevaa, sä oikeasti kuuntelet ja olet kiinnostunut minusta ja mun tilanteesta.”

“Osaat oikeasti sekä tukea että haastaa samaan aikaan. Se on aika harvinainen yhdistelmä. Moni yrittää, muttei se todella toteudu. Valmennat holistisesti koko pakettia.”

Yksilövalmennusten avulla voit lopettaa päänhakkaamisen seinään ja ymmärtää itseäsi ja ympärilläsi olevia ihmisiä paremmin. Kun opimme tuntemaan itsemme, huomaamaan ja ymmärtämään ajatuksiamme, tunteitamme voimme oppia paremmin ymmärtämään toimintaamme. Silloin kun tunnemme itsemme tiedämme millaiset asiat tuottavat minulle iloa, mistä nautin, mitkä ovat minun rajani, jolloin pystyn tekemään elämässäni hyvinvointiani lisääviä valintoja.

Laita minulle viesti niin löydetään juuri sinulle sopivat työkalut.

****

 

DLadies® online LADY valmennus tai videopalaute tanssinharrastajalle

DLadies® online: verkkovalmennus naisilta naisille, oman tanssitaidon ja seuraajan roolin kehittämiseen erityisesti paritanssissa.

LADY valmennus on 4 viikon intensiivinen tanssikurssi oman tanssin monipuoliseen vahvistamiseen, opit mm. tanssin ydintaidot, kehon ja käsien käyttöä, askelvariaatioita, kääntymisen tekniikkaa sekä vahvistat tanssijana omaa kehoa ja mieltäsi. Eli pääset harjoittelemaan omaa tanssiasi, ilman tanssilajisidonnaisuutta, vaikka lopuksi saatkin ideoita myös tanssilaji kohtaisesti.

Videopalauteessa saat arvion miltä tanssisi näyttää, millaisiin asioihin omassa treenaamisessaan kannattaa kiinnittää huomiota. Eli saat palautteen äänellä sekä visuaalisesti videolla, sekä ehdotuksen harjoitteista.

”Videoanalyysit olivat aivat superluokkaa. todella tarkat ja yksityiskohtaiset.”

”Videoiden ja palautteen kautta oleelliset ja keskittymistä vaativat asiat pysyvät mielessä ja auttavat treenaamaan oikein, hyvä idea.”

****

 

 

Naisten ilta, ystävälle, polttareihin tai kaveriporukalle

Sisältö suunnitellaan aina toiveiden mukaan (kehonhuolto, hyvinvointi, tanssi)

DLadies® ilta yhdistää toiveiden mukaan tanssia ja hyvinvointia. Ilta vietetään tanssien ja samalla kasvatetaan omaa hyvinvointia, hyvässä seurassa tietenkin.

****

 

UUTTA! DLadies® hyvinvointi viikonloppu naisille, 5-7.2.2021

DLadies® hyvinvointiviikonloppu: Hyvinvointiviikonloppu, jossa yhdistyy rentoutuminen ja hyvä seura. Lisäksi viikonlopun aikana liikutaan eri tavoin ja vahvistetaan omaa mieltä. Et tarvitse mitään ennakkotaitoja, ainoastaan halua lähteä lomalle meidän kanssa.
****

 

Tilaustunti ryhmälle tai yritykselle

Voitte tilata tanssitunnin liikuttamaan myös isompaa ryhmää toiveidenne mukaan! Tanssitunti voi olla soolotanssitunti tai paritanssitunti.

Tanssitunti on mukava ohjelmanumero esimerkiksi synttärijuhliin tai firman pikkujouluihin. Tällöin tarkoituksena on saada ihmiset liikkeelle helpoilla ja hauskoilla tansseilla.

Tanssitunti sopii myös esimerkiksi työhyvinvointipäivän liikunnalliseksi osaksi. Voit myös kerätä oman ryhmän tavoitteellisempaan ja jatkuvaan treenaamiseen.

****

 

Sähköiseen lahjakortiin voit itse valita haluamasi summan sekä täyttää itse oman tervehdysviestisi ja tulostaa annettavaksi suoraan lahjan saajalle tai lähettää lahjan saajan sähköpostiin.

 

Muistathan hyödyntää mobiilit liikuntaetusi ennen vuoden vaihdetta. Esim. lahjakortin voit käyttää vuoden 2021 aikana.

 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva lahja!