tanssi

Tanssihaaste tulee taas

Järjestimme keväällä 2016 ensimmäisen kerran tanssihaasteen ja saimmekin hyvää palautetta projektista. Siksi päätimme uudistaa haasteen. Eli nyt on sinulla tai vielä tanssimattomalla ystävälläsi mahdollisuus osallistua.

Syksyn 2016 tanssihaasteen myötä sinulla on mahdollisuus oppia tanssimaan veloituksetta!

Tämä on tilaisuus sinulle, joka olet joskus ajatellut, että olisi kiva kokeilla paritansseja. Kiinnostuitko? Lue lisää miten pääset aloittamaan tanssiharrastuksen veloituksetta (etusi yli 400€ arvosta kursseja tai muita etuja). Ilmoittaudu tästä!

Tanssihaaste
Jaamme 4 paikkaa haasteeseen (arvo yli 200€ sekä lisäksi yhteistyökumppaneiden tarjoamat alennukset 200€) saat siis yli 400€ arvosta etuja

Monille kynnys tanssiharrastuksen aloittamiseen tuntuu olevan korkea. Aloittamiseen liittyy monia uskomuksia ja ehkä jopa pelkoja. Paritanssi ei ole vain vanhojen ihmisten juttu, tanssikursseilla ja tanssimassa käy myös paljon nuoria. Me haluamme nyt julkaista haasteen, jonka avulla pääset aloittamaan tanssiharrastukseen veloituksetta. Ja lisäksi pääset tutustumaan yhteistyökumppaneiden tanssikursseihin ja -tapahtumiin.

Tanssikurssille voit tulla täysin ilman ennakkotaitoja tai -osaamista. Tanssinopettelun aloittaminen on helppoa, saavut vain kurssipaikalle ja harjoittelet annettuja asioita. Jokaisella on mahdollisuus oppia tanssimaan, tanssitaidon ja varmuuden saaminen vaatii hieman työtä ja oikeanlaisia toistoja, niin kuin jokaisen uuden taidon opettelu. Me haluamme kuulla kokemuksia tanssiharrastusta aloittelevilta. Näin voimme tulevaisuudessa auttaa myös muita tanssiharrastuksen alkuun. Sinun kokemuksesi voivat olla juuri se sysäys, jonka joku toinen tarvitsee rohkaistuakseen kurssille. Pääset jakamaan tanssiniloa siis myös muille.

Mitä hyötyä tanssista on?

Tanssiminen on hauskaa, tapaat uusia mahtavia tyyppejä samalla kun kuntosi, koordinaatiosi ja vartalonhallintasi kasvaa. Saat olla rohkeasti mies tai nainen, juuri sellainen kuin haluat. Lisäksi tanssiminen tarjoaa loistavan tavan irroittautua päivän rutiineista. Samalla saat aivoillesi uutta haastetta. Paritanssissa yhdistyvät liikunta, musiikki ja seura – kolme erittäin tärkeää asiaa, ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Vanhojen juttu… En mä opi… Eihän sinne kehtaa mennä, kun ei mitään osaa…. Mulla on kaksi vasenta jalkaa/puujalka… Ei sitä tule vaan lähdettyä…. Kiinnostaisi kyllä, mutta… Mikä onkaan se syy ettet ole vielä lähtenyt tanssikurssile. Tämän haasteen myötä sinulla ei ole enää mitään syytä lykätä aloittamista.

Jos et ole vielä ottanut sitä ensimmäistä tanssiaskelta tai olet ihan tanssiharrastuksesi alussa. Tämä tarjous on sinulle!

Mikä on Tanssihaaste?

Jaamme 4 lahjakorttia (arvo 200€ sekä lisäksi yhteistyökumppaneiden tarjoamat alennukset n. 200€) saat siis lähes 400€ arvosta etuja.

IMG_2863

Jos asut Hämeenlinnan ympäristössä, tai olet valmis kulkemaan sinne kerran viikossa, etsimme juuri sinua, sukupuolellasi ei ole väliä. Halutessasi voit valita myös toisen paikkakunnan Tanssikoulu Antti Törmäsen perusteet ryhmän.

Mitä sinä saat?
-Ilmaiset lihashuollon ja perustason tunnit ryhmässä
-Hauskan sosiaalisen porukan, jonka kanssa harjoitella
-Yhteistyökumppaniemme vastustamattomia tarjouksia (pääset tutustumaan muihinkin tanssitapahtumiin ja kursseihin)
-Erilaisia kursseja ja tapahtumia on tarjolla syksyn 2016 aikana
-Kehität kuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota
-Pääset kokeilemaan erilaisia tansseja (mm. fusku, bugg, tango, hidas valssi, wcs ja monia muita)

Fusku

Bugg

Tango

Hidas valssi

West coast swing

Mitä tämä vaatii sinulta?
-Kiinnostusta tanssia kohtaan
-Sitoutumista kurssilla käymiseen ja halua oppia uutta
-Arvostamme jos tykkäät sosiaalisesta mediasta, ja jaat kokemuksiasi, tuntemuksia, kuvia, videoita siitä miltä tanssin aloittaminen tuntuu, myös muille sosiaalisessa mediassa ja blogissa. Tämä on täysin vapaaehtoista, eikä pakollista.

Käytämme näitä tarinoita esittelemään tanssia myös muillekin uuden harrastuksen aloittamista miettiville. Voit jakaa kokemuksiasi myös sovitulla nimimerkillä.

Ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinut pitäisi valita tähän haasteeseen

NÄIN OSALLISTUT!

Käy täyttämässä lyhyt kysely (28.8.2016 mennessä):
Ilmoittaudu tästä
Tätä haastetta saa jakaa!

Yhteistyössä: Tanssikoulu Antti Törmänen, Hannatuominendance

Lisätietoja: hannatuominendance@gmail.com

1 vastaus artikkeliin “Tanssihaaste tulee taas”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.