change, dance, happiness, muutos, NLP, opettaminen, tanssi

Change… It is a good thing

Elämässä joskus tapahtuu asioita, jotka saavat sinut miettimään, ”Mitä oikeasti haluan tehdä?”. Minulle kävi juuri näin. Huomasin etten enää nauttinut työstäni kuten aiemmin. Tyytymättömyys tuntui olevan jatkuvasti läsnä ja olin tyytymätön itseeni töissä, kotona ja myös ikävä kyllä jopa tanssiessa. ”Tämä nyt on vaan tätä tällaista, minkäs tälle teet, pakko vaan jaksaa, ärsyttää, ketuttaa”- ajatukset olivat jatkuvia. Lopulta kyllästyin itseeni ja ainaiseen nagatiivisuuteen ja päätin tehdä asioille jotain.

Aristoteleen sanojen mukaan; ”Onnellisuus riippuu meistä itsestämme.” Päätin tehdä ison elämänmuutoksen ja hypätä tuntemattomaan. Sanoin itseni irti vakituisesta työstäni opettajana, opiskelin NLP.tä ja kuinka sen avulla voidaan auttaa ihmisiä, tehdä mentaalivalmennusta. Lisäksi päätin keskittyä tanssin opettamiseen ja ihmisten hyvänolon lisäämiseen. Miksi? Paritanssi on loistavaa liikuntaa, ja kun tulet tunnille, huomaat lisäksi kuinka hauskaa tanssiminen on. Tunneilla tapaat uusia ihmisiä, samalla kun pidät hauskaa, huomaat oppivasi helposti myös tanssitekniikkaa. Tanssi niin kuin moni muukin asia on elämänmittainen matka, kun olet alkanut oppimaan, huomaat haluavasi oppia koko ajan enemmän, ainoa vaikeus tanssimisessa on kun olet aloittanut et halua lopettaa. Miksi halusin opettaa tanssia? Rakastan tanssia ja minusta on aivan mahtavaa huomata kuinka ihmiset oppivat, kehittyvät, huomaavat tekevänsä asioita mitä eivät hetki sitten vielä osanneet. Tuu säkin mukaan tunnille kokeilemaan, kuinka kivaa tanssi on.

IMG_2267

Mentaalivalmennus? Mitä ihmettä se sitten on? Se pyrkii lisäämään ihmisten henkistä hyvinvointia. Antamaan työkaluja kuinka saavuttaa hyvää oloa, parantaa elämänhallintaa, kirkastaa tavoitteitasi ja löytää keinoja kuinka niihin päästä. Mentaalivalmennuksella pyritään antamaan sinulle sopivia rakennuspalikoita, joilla kykenet suunnittelemaan ja toteuttamaan sellaisen elämän, kuin sinä haluat, poistamaan pelkoja tai pääsemään irti huonoista tavoista. Valmennuksen jälkeen tulet huomaamaan, että päivä päivältä sinussa tapahtuu muutoksia, jotka vievät sinua paremmin kohti tavoitteitasi. Se ei ole hokkus pokkus-temppuja, vaan uusi tapa ajatella ja toimia. Voit valita muuttaa toimintamallejasi ja huomata sen positiiviset vaikutukset tai jatkaa samalla tavalla kuin aiemminkin.

Se on onnellinen, joka ei sure sitä mitä hänestä puuttuu, vaan iloitsee siitä mitä hänellä on. (Demokritos)

Jos sinäkin haluat muutosta elämääsi, nyt on paras hetki aloittaa se muutos
Hanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.