Uncategorized

Feet is on fire

Vapaat tuli vietettyä ja taas jaksoi jorata. Vuosi alkoi siis minun osaltani tanssireissulla Tukholmaan Westie Galaan. 5 päivää aamusta iltaan tanssimista. Päivisin käytiin tunneilla, illalla oli kisat ja loppu ilta ja yö vaan tanssittiin ja pidettiin hauskaa. Viikonlopun ( ja alkuviikon ) kruunasi Mario Robaun intensiivikurssi! Täytyy sanoa, että jos jossain vaiheessa onnistun hankkimaan edes pienen osan siitä ammattitaidosta mitä Mariolla on niin olen enemmän kuin onnellinen. Hänen läsnäolonsa ja opetus, on vaan niin mahtavaa. Asiat ovat yksinkertaisia silloin kun ne oikeasti tietää ja osaa. On käsittämätöntä miten muutamalla lauseella pystyt selittämään asioista sen olennaisen. Tätä itsekin omassa valmentamisessaan yrittää, mutta aina se ei onnistu niin hyvin kuin haluaisi.

Muutenkin tuo Tukholman tapahtuma oli aivan mahtava. Fiilis, tapahtuma,( mukavan pieni ) ja sen järjestelyt, ihan luxusta. Mutta kaiken kruunasi kyllä IHMISET, tämä tapahtuma on kyllä minun MUST-listalla myös ensi vuonna.

Tietenkin bonuksena minulle oli vihdoinkin saada aukaista minun advance-pullo 🙂 Ja nousta seuraavaan luokkaan kisaamaan.

Laitan tähän loppuun Intermediate kisojen all skate videon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.