Uncategorized

Last west coast swing parties of year 2014

Nyt olisi parin viikon vieroitushoito edessä…

Koko syksyn on tullut reissattua ympäri Suomea ja Eurooppaa west coast swingin merkeissä. Joskus valmentamassa, joskus itse oppilaana. Täytyy sanoa, että wcs on aivan mahtava tanssi, ja ihmiset ympäri maailman on kuin osa perhettä. On aivan ihanaa päästä matkustamaan ja näkemään erilaisia paikkoja ja ihmisiä. Nyt aion kyllä nauttia kotona olemisesta ja perheen kanssa hengaamisesta. Toki ei kai sitä ihan ilman tanssimista montaa viikkoa voi olla, ehkä tarvisee hieman treenailla noita seuratansseja, ne kun ei ole  vielä minun vahvinta osaamistani 😉

10511461_821718791184848_5449589605517289455_oKaksi viikkoa sitten olin Norjassa westileirillä. Tapahtuma oli pienehkö, ja minusta tuntuu tulevaisuudessa matkustan entistä enemmän näihin pienempiin tapahtumiin. Tunnelma ja ihmiset ovat ihan toista, kuin isoissa tapahtumissa. Tykkään siitä kun pääsen tanssimaan lähes kaikkien kanssa, ja se kaiken ylittävä kilpailuhenkisyys puuttuu. Omat kisat menivät ihan ok, tosin muutama sellainen asia, joka olisi pitänyt osata, levisi finaalissa totaalisesti. No eteenpäin mennään, vaikka se välillä niin tuskaiselta tuntuukin. Mahtava reissu kuitenkin!

Viime viikonloppuna Tampereella oli Suomen mittakaavassa iso westi leiri. Mahtavat valmentajat ja hyvät tapahtumajärjestelyt, ja kaikki ne ihana ihmiset ympäri Suomea tekivät tapahtumasta aivan upean.

Oli tosi mukava päästä vaihteeksi vain tunneille ja bilettämään ilman mitään tavoitteita. Ja juttelemaan valmentajien ja muiden kurssilaisten kanssa. Just having fun ❤10465261_821728941183833_9117207070427184095_o

Mä pääsin Tampereella treenailemaan myös kilpailuiden tuomarointia päätuomarin ohjauksessa. Vaikka tuomarointia on tullut tehtyä jonkin verran, nyt ensimmäisen kerran oli todella hyvä ja varma fiilis, ja pystyy todellakin seisomaan noiden tuomarointien takana.  Iso kiitos Johnille, Mylesille, Sarahille ja muille, jotka ovat jakaneet tietämystään ja opastaneet eteenpäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.